Snapchat

• Videolu
  • Fotoğraflı

Snapchat Hesabıma Giriş Yapamıyorum Böyle Bir Hesap Bulunamadı Diyor

3 gün önce

Snep geri giriş eşleşen bir kullanıcı adı yok diyor Ve ne yaptıysam hesabı ulaşamıyorum. Başka hesaptan girdim aram yerine adımı yazdım. Çıkmadı ve ben o hesapta her şeyin var anılarım özel ait özel her şey snep böyle yapamaz kimseye bunu yapamazsınız hesabını böyle yapma yardımcı olunuz.

Snapchat Şifre Yanlış Diyor

3 gün önce

Snapchatimden çıkış yaptım iki hafta önce şimdi giriş yapamıyorum. Şifre yanlış diyor telefonuma kod geliyor. Kodu girip şifreyi yeniliyorum tekrar girmeye çalışıyorum yine şifre yanlış diyor yıllardır kullandığım snap bütün fotoğraflarım orada yardım ederseniz sevinirim

Snapchat Hesabı Erişimim Geçici Olarak Engellendi

4 gün önce

Kesinlikle hiçbir yasa dışı işlem yapmadığım halde Snapchat erişim engeli verdi ve bunun acilen kaldırılmasını istiyorum. Bir daha asla erişim engeli yemek istemiyorum. Yetkililer acilen kaldırsın, çünkü sosyal medya kullanmak suç değildir. Snapchat yöneticileri acilen kaldırırsanız çok sevinirim.

Snapchat Hesabı Erişimim Geçici Olarak Engellendi

Snapchat Hesabım Yok Telefonu Doğrulamıyor

4 gün önce

Hesabımın kullanılmadığını söylüyor ve telefon numaramı kabul etmiyor hiçbir şekilde giremiyorum. Hesaba yıllardır kullandığım hesap gitti 2 gün telefonumdan uygulamayı sildim geldiğimde uygulamayı kullanamıyordum böyle saçma bir şey olamaz. Yardımcı olun

Snapchat Hesabıma Giriş Yapamıyorum

4 gün önce

Hesabıma giriş yapamıyorum. Numarayla kayıt yaptım ama hep eski hesapları buluyor. İstediğim hesaba giremiyorum o hesabıma girmem gerekiyor. Hep diğer hesaplar için şifre güncellemiş oluyorum ama o hesabıma da numarayla kayıt olduğuma eminim hesap bulunamadı diyor

Snapchat Geçici Süreliğine Erişim Engeli

4 gün önce

Hesabım geçici süreliğine erişim engeli yedi ve ben aylardır hesabıma giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında yetkililerden yardım talep ediyorum. Ceza yediysem bile bu işlemin çok fazla süre aldığını düşünüyorum. Yetkililerden bu konu hakkında yardımcı olabilmelerini talep ediyorum

Snapchat Hesaba Erişemiyorum

4 gün önce

Snapchat hesabı açmak istediğimde isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı şifre oluşturuyorum. Devam et dediğimde şüpheli işlem nedeniyle erişime geçicici olarak engellendi. Destek kodu:ss06 diye uyarı veriyor ve kaç aydır aynı uyarıyı alıyorum. Artık bir çözüm olmasını istiyorum yeter artık.

İPhone 13 Snapchat Kamera

5 gün önce

iPhone 13 kullanıyorum. Telefonu Nisan ayında aldım, bir sene olmadı henüz. Hala garantisi var. Aldıktan bir iki ay sonra Snapchat'te ön kameram yüzümü net, arkadaki nesneleri bulanık çekmeye başladı. Yani ön kameram sadece yüzümü odaklıyor, arkadaki nesneler net çıkmıyor. Hiçbir ayarıyla oynamama r...

Snapchat Snap Doğrulama İstiyor Şifremi Bilmeme Rağmen Giremiyorum

5 gün önce

Snapchat şifremi biliyorum, kullanıcı adımı da biliyorum, ancak doğrulama istiyor. Gmail'den Gmail'ime ulaşamıyorum. Eski telefonumdaydı, telefonum kayboldu. Şifremi bilmeme rağmen giriş yapamıyorum. Numarayla da kayıtlı değilim. Bu sorunun kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.

Snapchat Hesap Silme S

6 gün önce

Snapchat hesabımı sildim 30 gün geçmeden girmeye çalıştım fakat şifremi unutmuştum sıfırlamak için numara ile sıfırlamak istedim. Bana numara geçersiz dedi. E-posta ile sıfırlamak istedim. Ona da geçersiz dedi oysaki sıfırladığımda bile o hesaba mail geldi

Snapchat Hesap Silme S

Snapchat Arkadaş Ekleme Sorunu

6 gün önce

Snapchat'te arkadaş ekleyemiyorum. Listemde çok az kişi olmasına rağmen gelen istekleri onaylayamıyorum. Arkadaş ekleyemiyorum. Çok fazla arkadaşın var uyarısı veriyor. Uzun zamandır da aynı sorunu yaşıyorum. Konuyla ilgili çözüm sağlar mısınız? Kullanıcı adım samed_ozcann.

Snapchat Erişimi Geçici Olarak Devre Dışı Bırakıldı

1 hafta önce

Snapchat hesabı açmak istediğimde isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı şifre oluşturuyorum devam et dediğimde şüpheli işlem nedeniyle erişime geçicici olarak engellendi destek kodu:ss06 diye uyarı veriyor ve kaç aydır aynı uyarıyı alıyorum artık bir çözüm olmasını istiyorum

Snapchat Snep Geçici Olarak Devre Dışı Bırakıldı

1 hafta önce

Telefonda snap giremiyorum. Snapchat geçici olarak devre dışı bırakıldı diyor. Snap'i düzgün ve kurallara göre kullanıyordum, anında mesaj atınca snap bir daha giriş yapamadım. Bu konuda yardımınızı istiyorum. Uzun zamandır snap'e giremiyorum. Sadece kendi telefonumda giremiyorum. Bu konuyla ilgili ...

Snapchat Giriş Kodu Geliyor.

1 hafta önce

Snapchat hesabım olmadığı halde telefon numarama sürekli girişle alakalı kod geliyor. Tarafımca böyle bir talep yoktur. Bilgim dahilinde değildir. Uygulamam ve üyeliğim de yoktur. Bunun sebebi nedir kimin yaptığını nasıl bulabilirim. Yardımcı olur musunuz

Snapchat Hesap Bozukluğu Düzeltilmesini İstiyorum

1 hafta önce

Kayıt ettim fotoğraflar kayıt olmuyor. Eski fotoğraflarım gözükmüyor ekledim. Snep kullanıcıları ekli olarak gözükmüyor ve ekli olan arkadaşlarımın bitbiyojileride görünmüyor telefon değişikliğinden sonra böyle oldu. Çok kez uygulamayı sildim yükledim ama fayda etmiyor

Snapchat Snape Ulaşamadım Rica Ediyorum Yardım Edin.

1 hafta önce

Snapchat için kullandığım numaram değişti girmek istiyorum ama giriş için kod istiyor tüm snaplerim içinde lütfen yardım edin nasıl giriş yapabilirim hiçbir fikrim yok. E-mail yolu ile de giremiyorum o da değişti. Eğer snap'e bildirirseniz çok sevinirim. Lütfen 😌

Snapchat Şifreli Olan Resimlerime Erişemiyorum

1 hafta önce

Snapchat bana özel şifremi unuttum. Fotoğraflarım silinmeden hemen yeni şifre almak istiyorum ne olur yardımcı olun şifreyi 4747 yapabilirsiniz. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Snapchat Şifreli Olan Resimlerime Erişemiyorum

Snapchat Hesabıma Erişim Sağlayamıyorum

1 hafta önce

Uzun zamandır kullandığım birçok anım ve önemli kareler bulunduğu Snapchat hesabıma giremiyorum. Numara ve e-postam kayıtlı değildi. Buna bir çare bulunursa çok sevinirim ve bu sıkıntı nedeniyle birçok arkadaşlarım aynı durumla karşı karşıya. Bir çare bulunursa seviniriz. 🙏🙏🙏

Snapchatte Eski İsmimle Ve Şu Anki Soy İsmimle Açılmış Bir Hesap Var

1 hafta önce

Hızlı ekle de benimle aynı isim ve soy isim taşıyan birini gördüm ve adıma hesap açıldığını düşündüm yaklaşık bir yıl önce isim değişikliği yaptım eski ismimle ve şu anki soy ismimle açılmış. Kişilerimde kayıtlı gözüküyor üstelik son bir gün içinde aktif görünüyor. Hesap adı sidar7292 lütfen yardımc...

Marka Profili

Snapchat bugüne kadar marka profili oluşturmadı.info
Snapchat henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör