İzzet sonuçtan çok memnun

Bimcell Sim Kartı Değiştirilmesi

15 Kasım 2023 14:57
İzzet'in Teşekkür Mesajı
“Bimcell sim kartımın değişikliği gerçekleştirilmiştir. BİM çalışanlarından C*** Beye, A*** Beye ve emeği geçen herkese Çok Teşekkür ederim. Tüm çalışanların daha ilgi ve alakalı saygılı oldukların da eminim BİM vazgeçilmez olacak başarıları daha da atacaktır. Hiçbir sorun aşılmaz değildir yeter ki çözüm odaklı olunsun. Kolay gelsin Hayırlı Günler Diliyorum”

BİM den Bimcell telefon hattı aldım yıllar önce ve hala kullanmaktayım. Bana sürekli
sim kartımın 4.5 g ye uyumlu olmadığını en yakin şubeden yeni sim kartı alabileceğimi hususunda mesaj gönderiyorsunuz. Fakat Nigde Merkezde gitmediğim şubeniz kalmadı. Hiçbir yetkiliniz sim kartı vermedi ve ilgilenmediler. Yeni bir telefon aldım kullandığım sim kartını görmüyor mağdur oldum. Personellerin ilgisizliği yüzünden telefonumu kullanamıyorum. Şikayet formuda doldurdum cevap verilmedi. Başka operatöre geçmek istemiyorum. Lütfen sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

20 Kasım 2023 12:34

16 Kasım 2023 13:32

Sim kartı değişimi sorunum hala çözülmedi. Nigde BİM şubesi yetkilileri Niğde bölgesindeki BİM sistemsel kaynaklı deniliyor ama ne yazık ki inandırıcı gelmiyor. Zira en az 3 aydır hatırladığım kadarıyla. Benim gibi çok mağdurun olduğu anlaşılıyor BİM gibi büyük güçlü zincir markete hiç yakışmıyor. Sorunlar anin çözülmesi gerekiyor. Ben hala bir umut sim kartı değişimi sorunumun çözülmesini bekliyorum

16 Kasım 2023 12:02

Dün saat 15:51 de Beni aradılar çözüme kavuşturacağız dendi en kısa zamanda dönüş yapacağını söyledi ama dönmedi

16 Kasım 2023 12:06

Bugün 11:25 ben aradım benim bilgim yok dedi telefona bakan. Bende konu hakkında bilgilendirdim dönüş yapacağını söyledi ama dönüş yapılmadı

20 Kasım 2023 12:17

19.11.2023 pazar günü Bimcell sim kartımın değişimi gerçekleşmiştir. BİM çalışanlarından C*** Beye, A*** beye ve emeği geçen diğer çalışanlara Çok Teşekkür ederim. İlgi ve alakalarından çok mutlu olduğumu belirterek BİM ailesinin çalışmalarında başarılar dilerim

20 Kasım 2023 12:22

BİM çalışanları Cüneyt Beye, Akın Beye ve emeği geçen diğer çalışanlarına Çoookkk Teşekkür ederim. İlgi ve alakaları beni çok mutlu etti. Bimcell olarak kaldım başarılarının devamını dilerim

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
23 Ağustos 2023 18:12

Bimcell'de Çekim Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu Çözülmüyor

İlhan
02 Ağustos 2025 10:07

Hüseyin
03 Temmuz 2023 11:17
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
03 Temmuz 2023 20:22
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell Hattı Almak İçin Şubelerde Yaşanan İlgisizlik Ve Düzensizlik

Serhat