12 Haziran 2024 22:22

12 Haziran 2024 bugün tarihinde BİM Deliorman şubeye eşimle gittik. 4-5 gündür araştırdığım ve şubede gördüğüm TV’lerden LG 55 inch TV’yi almaya karar verdim. Reyonda gördüğüm etiket fiyatı 18.999, kasadan geçen fiyat 19.999 oldu. Kasiyer (müd. Yard.) önceki hafta da ürünü kendisi aldığını söylemişti. Ben etiket fiyatından almak istiyorum deyince “Kasadan geçen fiyattan alabilirsin” dedi. Tartıştık, müdürünü aradı, bu arada saat 21.00’e yaklaştı, kasa kapanmadan tekrar konuştuk, sonra bu ürünü size satamıyorum dedi. Kasa ürünü okuduğu halde, başta 19.999dan alabilirsiniz dediği halde sonradan lafı çevirip satışı şu an yok dedi. Müdürüyle telefon görüşmesi istedik, müdürü de telefonda hiç kurumsal olmayan şu sözleri söyledi: “Önceden gördüğünüzde alsaydınız, kimse itiraz edemezdi…bu ürünü yarın yeni fiyatı 19.999’dan satacağız, bugün satışını size yapamayız… size bu ürünü düşük fiyattan verirsek aradaki farkı satış yapan kasiyerin maaşından kesmek zorundayız…” gibi sözler. Ben bu ürünü çok hızlı bir şekilde etikette gördüğüm fiyattan almak istiyorum. Ve yasal olarak devlet organlarının gerekli cezayı bu mağazaya kesmesini istiyorum. Benim hem bu akşam zamanımı çaldılar, hem de ben bir iş için 1 haftadır TV araştırıp almaya karar verdiğim noktada ürünü bana satmadılar. Bu yüzden çalışan, yönetici ve mağazanın gerekli uyarıları almasını bir müşteri olarak bekliyorum. Bu mağaza benim evimin sokağında bulunuyor ve ben bu mağazaya gittiğimde bu personel tarafından asık suratla mı karşılaşacağım onu da merak ediyorum. İstanbul / Küçükçekmece/ Deliorman BİM şubesi.

Sema
Sema

Herhangi bir sonuç aldınız mi aynı sorunu yaşadık ama görseller telefonla birlikte gitti delilimiz yok maalesef biz ürünü aldık

Burcu

Ben ürünü birkaç gün sonrasında sorun yaşadığım şubeden değil, başka bir şubesinden satın aldım. Bana ürünün satılmadığı şubeye ve güne ait etiket ve kasa fotoğraflarını ve satın aldığım fiş fotoğrafıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet açtım. O şekilde fiyat farkını iade aldım. Başka türlü yaptığım şikayetler üzerine sadece arayıp 'çözümümüz yok' demişlerdi. Yani Tüketici Mahkemesiyle çözdüm.

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Personelinin Saygısız Tavrı Ve Fiyat Farkı Problemi

Sultan
14 Nisan 2025 02:12
Mağaza Personelinin Saygısız Tavrı Ve Fiyat Farkı Problemi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

BİM Mağazasında Etiket Ve Kasa Fiyatı Arasındaki Fark Nedeniyle Satın Alma Sorunu

Engin
01 Kasım 2025 20:30
bim-magazasinda-etiket-ve-kasa-fiyati-arasindaki-fark-nedeniyle-satin-alma-sorunu-1.jpg
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
07 Nisan 2025 12:40