13 Şubat 2024 12:50

TV reklamlarındaki indirim ilanlarına istinaden, 25.01.2024 tarihinde Urla Kalabak'taki BİM alışveriş merkezinden 1 litre 229 TL. Komili Naturel sızma geleneksel lezzetler zeytinyağı aldım. Daha sonra 09.02.2024 tarihinde stok amacı ile aynı yağdan 2 litre alarak 458 TL. Daha ödedim.
1 litrelik yağı birkaç yemekte kullandım, rengi çok koyu idi ama herhangi bir tortu vs. Yoktu. Dip kısmı donmuş olduğu için dibe çökenleri görememişim demek ki! Diğer 2 şişeyi hiç açmadım.
Şikayetim Var sitesinde bu yağı yeni alanların içinde tortu vs. Olduğunu ve zeytinyağı ile ilgisi olmadığını okuyarak telaşlandım. Hemen yarım şişeyi bir kaba boşalttım ve gerçekten pis bir renk ve içinde yüzen belirgin tortularla karşılaştım, kokusu da yoktu.
Hemen i*******@komilizeytinyagi.com.tr adresine mail göndererek bu satışlardan haberleri olup olmadığını ve üründeki olumsuzlukları bildirerek bilgi istedim. Henüz cevaplamadılar, bekliyorum. Bu arada da BİM yetkililerinin farkına varması ve en azından açılmamış 2 şişe bedeli 458 TL. Kurtarabilmek amacı ile şikayette bulunmak istedim.
BİM yetkililerine soruyorum; sağlıkla ilgili bir konuda yaşanan bu olumsuzluk veya adına her ne denirse haberiniz var mi? Varsa bu ürün hala neden satışta?
Bu sitede okuduğum diğer mağdurlar gibi benim de emekli maaşımla 3 şişeye ödediğim 687 TL. Nın iadesini talep ediyorum. Aksi halde hakkımı başka merciler nezdinde arayacağımı üzülerek bildiririm.

09 Ağustos 2024 12:16

2 adet 2 litre zeytinyağı almıştım. Birini şişeden kullandığım için iade edemedim. Diğerini hemen iade aldılar. Kasiyer arkadaş, "ben de evime aldım, tortu görmedim" deyince, firmadan da başka cevap gelmeyince iade etmiş oldum. Komili, Migros'tan devamlı aldığım güvenilir bir marka. BİM'den asla almam.

Ebru
Ebru

Merhaba, firmadan hiçbir cevap gelmedi mi? Bu yağlar Migros'ta yok, acaba sahte mi değil mi o konuda ben de şüpheye düştüm. Migros'ta Komili nin diğer yağları var ama bunlar yok.

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
28 Aralık 2024 17:01
Fiyat Farkı Ve İade Politikası Uyumsuzluğu
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Bulent
07 Ekim 2023 14:15