Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

BİM A. Ş. Aktüel Kataloğunda Bulunan Ürünler Nerede?

BİM A. Ş. Aktüel Kataloğunda Bulunan Ürünler Nerede?
01 Aralık 2023 10:36

BİM A.Ş.'nin 01.12.2023 tarihli aktüel kataloğunda bulunan Harry Potter serisi için 30.11.2023 tarihinde üç farklı şubeye giderek ürünlerin tamamının gelip gelmediğini sorduk. Mümin Deresi şubesinde bütün ürünlerin geldiği bilgisini aldık; fakat diğer şubelerde bazılarının geldiğini öğrendik. Bu bilgiye dayanarak sabah 8:30'da Mümin Deresi şubesinin açılışını bekledik. Yenisahra ve Şairarşi şubelerinde de birer kişi olarak açılışı bekledik. Bize bütün ürünlerin geldiğini söyleyen Mümin Deresi şubesinde sadece her üründen ikişer tane olduğunu gördük. Bizim asıl almak istediğimiz ürünler Harry Potter karakteri olan bebeklerdi ve şubelere saat 9:00 gibi giriş yaptığımızda, o bebeklerden bir tane bile kalmadığını gördük. Şube açılışında sergilenmeyen karakter bebekler nerededir? Mümin Deresi şubesinin çalışanları önceki gün ürünlerin çok olduğunu söylemişlerdi. Peki, neden kapı açıldığında o ürünleri göremiyoruz? Bu konunun takipçisi olacağız. Bu ürünler internette 500-600 TL civarında ve biz indirimli fiyatlarla koleksiyoner olarak bunları almak istedik. Çalışanlarınız veya şubelerinizde bu ürünler neden bulunmuyor? Perşembe günü var olduğu söylenen ürünler, cuma sabahı neden yok oldu? Bu konuyu açıklığa kavuşturmak adına şubelere dağıtılmış ürünlerin listesini görmek istiyoruz. Bu konu hassas ve önemli bir meseledir.

11 Aralık 2023 13:02

Hiçbir kanaldan, hiçbir şekilde dönüş yapılmadı.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
01 Aralık 2023 10:50