Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bilkom Garantiye Geçen Ps Kulaklığımın Garantisinin Geçersiz Oluşu

05 Ağustos 2024 21:53

Eylül 2021 tarihinde PlayStation Pulse 3D kulaklığı Sony Eurasia garantili olduğu için bu güvenceyle satın aldım. Ürün ne yazık ki 1 yılını doldurduktan sonra kulaklık pedlerinde deformeler oluşmaya başladı. 1.5 yılına ulaştığında sağ tarafın kulaklık pedi kendini yarım olarak saldı ve sallanmakta. Bayram falan girdi araya ve bayram sonrası şehir dışında olduğum için servise göndermekle uğraşmadım. Sony Eurasia'nın yeni devrettiği garanti olan Bilkom'a 4 hafta önce mail yazdım cevap alamadım. Mailden 1 hafta sonra her gün Bilkom müşteri hizmetlerini aradım, her gün de cevaplandı ve kargo gönderim kodu rica ettiğimde duyduğum cümleler hiç değişmedi: Onur Bey, biz sizin kaydınızı oluşturduk, kargo gönderim kodu için arkadaşlar size dönüş yapacaktır. 1 hafta da her gün aynı konuşmaları işittikten sonra Amazon ile görüştüm. 1 hafta daha beklememi söylediler bekledim ve iletişime geçtim. Amazon iade veya değişim yapacağını bizzat beyan etti, değişimi kabul ettim. 1 hafta da Amazon oyaladıktan sonra ürünün tamamen kullanıcı hatası olduğunu ve talebin reddedildiği bilgisini mail olarak ilettiler. Madem en ufak bir probleminde bile yardımcı olunmayacaksa ben niye en*yi gibi yüksek paralar ödeyerek garantili ürünler satın alayım? Kaçak ürünler artık daha cazip geliyor. Ürün elime ulaşır ulaşmaz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bu yazıyı da buraya kadar okuyan kullanıcı var ise PlayStation 5 ler dahil ülkede satılan hiçbir Sony ürününü Bilkom güvencesi adı altında garantili olarak ciddi düzeyde farklar ödemeyin. Yerine imkanınız var ise yurt dışından alın veya ithalatçı garantili ürünlerle ilgilenin. Türkiye'deki teknik servisler cidden rezil düzeyde. Garantili ürün alıp, ürünün garantisinden bile faydalanamayıp yalnızca daha fazla ödeme yapmaktan başka bir şey yapmıyoruz uyanın millet.

Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Turhan
07 Nisan 2025 14:19

01 Şubat 2025 01:20
Garanti Kapsamında Mağduriyet: Razer Kaira Pro Kulaklık
Seza sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İade Zorluğu

18 Kasım 2024 13:49
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Bilkom'un Sözlerini Tutmayan Müşteri Hizmetleri

Aykut