Big Chefs Personel Hakkı Yeniyor

22 Ocak 2024 20:28

Big Chefs Alanya Mahmutlar şubesinde öğrenci olduğum için part-time olarak işe başlamıştım. Mesai saatleri içerisinde belirlenen bir mola hakkımız vardı. İşe başlamadan önce konuşulan bu hakkımızı kullanabilmek için yemek molasına dahi koşarak çıkıyorduk. Personel hakkı asla gözetilmiyordu. Mahmutlar şubesinin müdürü İ.G., kadın çalışanlarla yaptığı uygunsuz muhabbetten ötürü birçok çalışan arkadaşım, ben de dahil olmak üzere işten ayrıldık. Ayrıldıktan sonra maaşımızın bizi oyalayarak yatırılması da cabasıydı. Kendi paramızı almak için adeta dilenir hale getirildiğimizi hissettik. Sağduyulu herhangi bir kişi bu firmanın hiçbir şubesinde çalışmaz.

Kadir
Kadir

Merhabalar ben ; Kadir A** Bu yaşadığın elim olaydan dolayı gerçekten üzüntü duyuyorum kardeşim ama genel anlamda Big Şef franchising bir şirkettir. Ben de Big Chefs personeliydim işten ayrıldım ama bugüne kadar birçok firmada çalıştım Türkiye piyasasında işçilerin hakkını veren en iyi firmalardan birisi Big Chefs olduğunu gördüm... Umarım siz de bir daha böyle tatsız bir olay yaşamazsınız... Bu muhtemelen gördüğüm kadarıyla şahsi bir problem... Problemi yaşadığınız kişinin üst merci olan koordinatör ile görüşmenizi tavsiye ederim

Emine sonuçtan memnun değil

01 Mayıs 2024 12:40