Best Van Turizm Yolculukla İlgili Gözlemlerim

30 Temmuz 2024 12:30 Antalya Otogar çıkışlı, sonu 319 plakalı araçla Antalya'dan Uludere, Şırnak'a yolculuk yapıyorum. Beni Ağaçlı'da unutup yola devam etmişler. Zaten arabada hepi topu 10 yolcu var, muavin bey saymaya üşenmiş olacak ki beni geride bıraktılar. Neyse, yoldan geçen bir araca otostop çektim de Silifke'de yakaladık. Şu an Cizre'deyiz, yine sayım yaparken inen binen hesabı yapamamış olacak ki "Vallahi kafam karıştı, kalan kalsın" diyor muavin bey. Şoför de "Akşam arabasıyla gelin, kalan varsa" diyor. Yani kalan varsa bir 8-10 saat bekleyecek bu sıcakta. Ayrıca aracın içi çürümüş sebze gibi kokuyor. Dünyanın en kaba çalışanları bu firmada zorla ve bedava çalıştırılıyorlar gibi geldi bana.
Antalya Şırnak yolculuğunda yaşadığımız sorunların hiç birini dönüş yolculuğunda aynı firmanın 65 b**58 plakalı aracında yaşamadık çalışanlar çok nazikler işlerini çok ciddi ve iyi yapıyorlar her moladan sonra dikkat ettim sayım yapmadan yola çıkmadılar. Yani özetle demem o ki aynı firma ama çalışanlar çok fark ettiriyor prestiji. Teşekkürler 65 b**58 mürettebatı.