Fevzullah sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Ürünlerde Sıkıntılar Var!

10 Haziran 2024 14:30
07 Haziran 2024 22:33

Merhaba yaklaşık 2 ay önce Ovacık Bellona'dan oturma odası, çocuk için baza ve yatak odası aldık. Genç yetişkin için alınan bazanın orta ayakları sıkıntılı çıktı. Bazayı sağa sola hafif itmede orta ayaklar yamulmakta. Firmaya aynı gün gelir gelme kayıt açtık. 1 ayın sonunda bir usta gönderilmiş. Ben evde olmadığımdan eşime bu orta ayakların zaten yere basmadığını oturulduğunda yere destek için bastığından bahsedilip bu böyle denilip gidilmiş. Sorum şu; Yere basmayacak olan bu ayaklar sadece yatak olmasına rağmen neden yere basmaktadır. Üzerine insan yattığında ya da hareket ettiğinde neden ayak yamulmaktadır? Cevap: Üçgen ince 3mm ancak kalın bir demire vidalı ayak geçirdiğinizden ayak oturmamış olabilir mi. Sıkarken ayak içeri kendini çekiyor. Üçgen yerine kare veya daire ve de en az yarım santim bir yuva konulsa ve profile bu ayak sabitlense olmaz mıydı. En azından ayak kısmı için bu düşünülebilinirdi.. Bir daha Bellona düşünmüyorum. Kurumsala yakışmayan bir çözüm bulunduğu için ayrıca teşekkürler.

10 Haziran 2024 14:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 15:52

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 18:23

Merhaba, ilettik fakat çözüm olmayınca mecburen buraya yazmak zorunda kalıyoruz. Umarım yine "yapılmıyor veya bu böyle oluyor " gibi bir yanıt almayız.

25 Haziran 2024 16:01

Ne yazık ki halen gelen giden olmadı. İnsanları sallamaktan başka bir şey yapılmıyor. Ben mağdur oldum siz olmayın. Yatak odası ve oturma odasıda aldım ayaklardan memnun değilim. 3 kere- 5 kere değerlendirin derim.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yaşanan Çoklu Sorunlar Nedeniyle Bellona Ürünlerinin Değişimini Talep Ediyorum

Selin
04 Kasım 2025 20:51