24 Kasım 2023 00:557.176

Ankara siteler Bellona Macitler Mobilya Mağazasından 23.09.2023 tarihinde gravita Koltuk takımı, yemek masası ve sandalyeleri, konsol takımı satın aldım. Teslimat 1 ay sonra elimize ulaştı Gelen ürünlerin hepsi kusurlu geldi. Mağaza da bize sunulan ve gösterilen ürünler, bize getirilen ürünlerle alakası olmayan özensiz dikilmiş koltukların kumaşında dikiş hataları, delik ve koltuk süngerlerinde bile eksiklik var mağazayla görüştük iade kabul etmediler mağdur duruma düştük. Sıfır üründe nasıl bu kadar hata olur anlamıyorum. O kadar para verip alıyoruz. Markaya güveniyoruz ama sonuç maalesef ortada.

24 Kasım 2023 01:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

4 Aralık 2023 14:44

Hüseyin
4 Aralık 2023 15:35

Marka tarafından arandım sıkıntının giderileceği bilgisi aldım. 2 berjer koltuk götürüldü düzeltilip getirilecek. Diğerleri evde yapılacakmış bakalım sonucu bekliyorum Problemim çözülürse dönüş yapacağım.

26 Aralık 2023 23:22

Merhabalar bende bu larissa takımın kumaşından yaptırdım gravita koltuk takımına hala sorun yaşıyor musunuz acaba tereddüt ettim şu an

10 Şubat 2025 23:196.527

Bellona Ankara Siteler Macit Mobilya'dan tüm ev eşyalarını aldık. Fatura tarihi 01.03.2024’tür. (Konsol, yemek masası, o...

2 Destek

Mobilya Teslimatında Gecikme Ve Süreklilik Gösteren Sorunlar

12 Temmuz 2025 00:051.176

2023 yılında Ankara Siteler A** G**** Bellona mağazasına, düğün yapacağım için mobilya almaya gittim. Her şey gayet güze...

Mobilya Teslimatında Gecikme Ve Süreklilik Gösteren Sorunlar

Tümünü Gör
Bellona Oturma Grubu Hasarı

Bellona OturmaGrubu Hasarı

Merve
Bellona Atlanta Köşe Takımı Sorunu

Bellona AtlantaKöşe Takımı Sorunu

Merve
Bellona Üründe Sorun Var!

Bellona ÜründeSorun Var!

Elig
Bellona Kalitesiz Plastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Bellona KalitesizPlastikten Yapılmış Koltuk Ayağı Problemi!

Gülhan
Bellona Koltuklar Kirli Ve Yırtık!

Bellona KoltuklarKirli Ve Yırtık!

Muazzez

Öne ÇıkanKonular