Bellona Mirante Koltuk Takımı Tiftik Sorunu

Bellona Mirante Koltuk Takımı Tiftik Sorunu
Hatice
19 Haziran 2024 12:05

1 yıl önce beğenerek aldığımız koltuk takımı tiftiklenmeye tekrar başladı bir önceki tiftiklenme de buraya yazdığımda gayet ilgilenip gerekli işlemler yapılıp teknik ekip geldi. Ellerinde tiftik toplayıcı cihazla geldiler. Ve bu cihazdan almamızı önerdiler. Hiçbir şekilde sorunumuz çözülmedi 2 ay dolmadan tekrardan tiftikler nüksetti. Gereğini yapılmasını rica ederim.

profile profile
19 Haziran 2024 12:10 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

26 Haziran 2024 17:18

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Yüksel
Yüksel

Hanımefendi kesinlikle Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunun Ve bu ürünlerde sorun yaşayan insanlar şikayette bulunup hakkınız arayın Başlarından savıyorlar Aynı ürün aynı sorun oldu şikayette bulundum Hakem Heyeti bununla alakalı değişim kararı verdi.

Pınar
08 Mart 2025 18:10
Bellona Koltuk Takımı Kullanım Sorunu Ve Yetersiz Destek
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Bircan
16 Aralık 2024 19:56