05 Şubat 2024 12:21

30.10.2022 tarihinde İstanbul Viaport bella maison dan almış olduğum bella maison isabella 24 parça yemek takımı kısa bir süre içerisinde deforme oldu. Çok fazla çatlaklar oluşmaya başladı. Ürün satışı yapılırken seramik değil bu kesinlikle çatlama olmaz ve bulaşık makinesinde yıkanabilir denildi. Sorun olursa 2 yıl garantisi mevcuttur. Güvenle satın alabilirsiniz denildi. Satış personeli ilgilenen kişi M**** hanımdı. Garanti için incele yapılacağı söylendi. Fotoğrafları gönderdim. Belirtilen sürede dönüş yapmadılar. Kendilerine ulaştım. Sonucunda müşteri hatası kullanım sonrası deformasyon denildi. Ürün yalan beyanlarla satılmış olup, sonrasında da ürünün arkasında durmayan bir firma. Yetkililerinin duruma çözüm bulmalarını istiyorum

05 Şubat 2024 12:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla,

Zeliha
Zeliha

Merhabalar ben de yemek takımı almıştım ve aynı sorun oluştu, siz bir çözüm bulabildiniz mi acaba? İade veya değişim gibi?

Hatice sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2024 10:02
Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Garanti Süresi Sorunu
Sare sonuçtan hiç memnun değil

Bella Maison Kırılan Yemek Takımı Ve İade Sorunu!

02 Aralık 2023 01:55
Bella Maison Kırılan Yemek Takımı Ve İade Sorunu!