Belbim (İstanbulkart) Geçim Sofra Destek Kartı'na Başvuru Yaptım Fakat Hala Bir Cevap Alamadım

12 Mayıs 2024 03:09

İki yıldır İstanbul kart geçim Sofra destek kartı'na başvuru yaptım fakat hala bir cevap alamadım. Başvurumun alındığı ve uygun görülürse dönüş yapılacağı belirtildi ancak ne zaman geri dönüş yapılacağı konusunda bilgi verilmedi. İki yıldır bekliyorum.

Ev hanımıyım ve üç çocuğum var; 12 yaşında ve 10 yaşında ikizler. En çok okul beslenmesi için bu desteğe ihtiyacım var. Eşim taşeron olarak asgari ücretle çalışıyor. Her sabah çocuklarıma ne verebileceğimi düşünmek psikolojik olarak beni çok yoruyor. Çalışma şansım yok ve kirada oturuyoruz.

En azından bu kart, çocuklarımın beslenme ihtiyacını karşılayabilir diye umut ediyorum. Kızım çok başarılı bir öğrenci fakat bazen onun beslenmesini destekleyecek durumumuz bile olmuyor. Lütfen bu kartın bana ulaşması için bir çözüm sunun.

Daha önce bu şartlarda aldığım bir kart vardı; çalışmayı denedim ve 10 ay sürdü, ancak o süre zarfında çocuklarım küçük oldukları için idare edemediler ve kart kesildi. İşten ayrıldım ve kart için başvuruda bulundum ama hala gelmedi. Lütfen artık bir çözüm bulun.

14 Mayıs 2024 10:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Zehra K. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

18 Aralık 2024 15:13

03 Ocak 2024 16:59