Ali sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 20:39
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Cizre Beko yetkili bayi tarafından 4 gün öncesinden km92 bmg kurutma makinesi satın aldım. Ancak 3 gündür yetkili servis tarafından gelmediler. Bu akşam şikayetlerime rağmen gelebildiler. Ancak kurulum için gelen yetkili servis kurutma makinemi sert bir şekilde indirdikten sonra çamaşır makinemizin üstüne kurulum yapmak için aparatı taktıktan sonra hızlı bir şekilde olduğunu söylediler. Ancak kendim kontrol ettiğimde kurutma makinesi sağa sola ön arkaya çok rahat bir şekilde gidiyordu kurulumu bu şekilde olmadığını kendilerini söylediğimde Evet olmamış ancak biz yapamıyoruz Yarın başka bir ekip gelir dediler. Daha sonra kurutma makinemi bir kenara bırakıp gittiler. Daha sonradan kontrol ettiğimde çamaşır makinemin üst kapağını montaj sırasında çizdiklerini fark ettim. Konuyla Cizre Beko yetkili servisinden şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Eylül 2023 15:49

2 hafta oldu aldığım kurutma makinemin kurulumu gerçekleşmedi kurmak isterken zarar verdikleri çamaşır makinemin üst kapak ve ön panelide değişmedi mağduriyetim devam etmekte 14 gündür kurulum olmadı Cizre Beko Arçelik yetkili servisinden şikayetçiyim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum artık.

30 Ağustos 2023 11:08

Cizre Beko yetkili bayi tarafından 8 gün öncesinden km92 bmg kurutma makinesi satın aldım. Ancak 7 gündür kurulum gerçekleşmedi. Şikayetlerim sonu gelebildiler. Ancak kurulum için gelen yetkili servis kurutma makinemi sert bir şekilde indirdikten sonra çamaşır makinemizin üstüne kurulum yapmak için aparatı taktıktan sonra hızlı bir şekilde kurulumun gerçekleştiğini söylediler. Ancak kendim kontrol ettiğimde kurutma makinesi sağa sola ön arkaya çok rahat bir şekilde gidiyordu kurulumu bu şekilde olmadığını kendilerini söylediğimde Evet olmamış ancak biz yapamıyoruz Yarın başka bir ekip gelir dediler daha sonra kurutma makinemi bir kenara bırakıp gittiler. Daha sonradan kontrol ettiğimde çamaşır makinemin üst kapağını montaj sırasında çizdiklerini fark ettim. Tekrar kurulum için ekip gönderdiler ancak o ekipte kurulumunu yapamadı Konuyla Cizre Beko yetkili servisinden şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

26 Ağustos 2023 15:15 (Şikayetten 18 saat sonra)
26 Şubat 2024 17:00

Teşekkürler