Bircan
10 Haziran 2024 15:11

Beko'nun kendi internet sitesinden aldığım 2 ürün, 11 gündür ne kadar acil olduğunu söylememe rağmen ne teslim ediliyor ne de kimse yardım etmek için uğraşıyor. Yurt dışı teslimatı bir ürünüm var, Beko güvenilir bir marka diye Beko'dan sipariş verdim. Vasıfsız bir müşteri hizmetleri var. Sadece talep oluşturuyorlar, kimse tarafından dönüş sağlanmıyor. En son ürünün servisine kadar gittim. Herhangi bir kayıt açılmadığı için parasını ödediğim ürünü, ki bu ürünler kurumsal faturalı, teslim alamıyorum. Montaj, teslimat hiçbir şey istemiyorum diyorum. Kimse yardımcı olmuyor. Kendi internet sitesinde 2-3 güne teslim denilen ürün 11 gündür tarafıma ne teslim edildi ne de kimse yardımcı oldu. Bu kadar ilgisiz, sadece satış odaklı bir firma olamaz. Yaşadığım mağduriyeti anlatamam. Bu ürünün geciktiği her gün ceza ödüyorum ve kendileri ben ayaklarına gitmeme, faturama, vergi numarama rağmen ürünü bana teslim etmiyorlar. Kendilerine çözümle gidiyorum, bana yardımcı olmak için hiç çabaları bile yok. Bunu çevremdeki herkese anlatacağım. Beko pişmanlığımı her yerde paylaşacağım. Bu konuyla ilgili hukuki her hakkımı da kullanacağım.

10 Haziran 2024 16:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Meltem sonuçtan çok memnun

Meltem
08 Haziran 2024 14:07
Beko Çağrı Merkezi Çalışanı
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
19 Temmuz 2023 16:36
Ercan sonucu yetersiz buldu

Ercan
28 Şubat 2024 16:30
Beko İnternet Sitesi Üzerinden Alışverişte Hata
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
27 Mayıs 2024 22:20