Beko Televizyon, Ayıplı Mal

Mahmut
28 Şubat 2024 11:49

Yerli malı kullanmak için evimizdeki çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, ocak Arçelik marka ütü ve TV yi Beko marka aldım. Beko Crystal Pro B50 C885 a 50" 4K Smart Android TV satın aldık. Ancak Televizyon sürekli donma, kanal değişimi yapmama, tuşları algılamama, ekran kararması, aniden Youtube.com ya da TV ye geçme gibi sistemsel arızalar vermektedir. Bu durumu yetkililere bildirdik. 4-5 defa servis geldi. Önce format attılar sorun çözülmeyince anakartla ilgili dediler. Ana kart değişikliği yapıldı. Değişiklikten sonra televizyon açılışında Beko olan ekran Grundig diye açılmaya başladı. Yetkililere ilettiğimizde tekrar format atıldı açılıştaki Grundig yazısı Beko olarak değişti ancak TV- Youtube.com arası geçiş yaparken ekranda yine Grundig yazısı çıkıyor. Grundig olarak bağlanıyor. TV yine aynı hataları veriyor. Yine servis çağırıp durumu gösterdik. TV nin 4-5 defa aynı arızayı verdiğini ayıplı mal olduğunu bu yüzden değişim talep ettiğimizi söyledik. Bizim ısrarlarımıza rağmen başka çözüm yolları defalarca marka tarafından denenmişken tüketici olarak haklı talebimizi kabul etmediler. Mağdur edildik ve edilmeye devam ediyoruz. Oturup TV izleyemiyoruz. Markadan, yetkililerden şikayetçiyiz. Yasal olarak hakkımızı arayacağız.

28 Şubat 2024 13:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 10:42
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
24 Ekim 2024 19:34
Beko Android TV'nin Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Turhan
10 Ağustos 2023 11:42
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
16 Ekim 2023 17:24