Beko Marka RS 2221 Model Robot Süpürge

Esra
09 Mayıs 2023 13:22

Beko marka RS 2221 model Robot Süpürge satın aldık. Süpürgede mağazada sorduğumuzda haritalama var dendi ancak harita kaydetme ve navigasyon vs yokmuş bu sebeple sağa sola çarpa çarpa yolunu buluyor. Durum böyle olunca da odanın bir kısmını süpürüp bir kısmını süpürmeden bırakıyor, aynı noktadan defalarca geçiyor. İnternetten aldık ki annem memnun kalmazsa iade edebilsin diye. Ancak iade incelemesine gelenler yine aynı şekilde harita kaydetme var biz saatlerce bekleyemeyiz sizin yapmanız lazım sen yapamıyorsun diyerek annemde kusur bulup iadeden vaz geçirmişler. Şubat 2023 sonunda aldık, mayıs ayına yeni girdik bu zamana kadar 3 kere servise gönderdik. Ürünümün mümkünse iadesini değil ise başka bir ürünle değişimini istiyorum. Ancak yardımcı olmuyorlar. Kesinlikle bu ürün 7500 TL etmez.

10 Mayıs 2023 13:15

Beko internet sitesinde ürünlerin altına yazılan olumsuz yorumları hiçbir şekilde yayınlamıyor. Eğer bir ürün altında yorum yoksa bilin ki olumsuz yorumları saklamak için. Yazdığım yorum yayımlanmadı ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Ürün satışından sonra eğer memnun kalmazsanız hiçbir destek sağlanmıyor.

Beko Robot Süpürge Haritalama Sorunu Ve İade Belirsizliği

Özlem
11 Eylül 2025 18:19

Beste
21 Nisan 2025 14:21
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Beko Robot Süpürge Arızaları Ve Yetersiz Servis Sonrası Mağduriyet

Aykut