Beko Kargo Teslimatında Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet

Şahin
20 Eylül 2024 18:19

7 Eylül'de Hepsiburada'dan derin dondurucu aldım. Kargoyu Borusan Lojistik'in getireceği bilgisi vardı sistemde. Kargo teslim tarihi 21 Eylül Cumartesi görünüyordu. 13 Eylül Cuma günü öğlene doğru lojistik görevlisi kargoyu getirdiğini ve evin önünde olduğunu söyledi. Ben neden haber vermediniz, evde kimse yok, beklerseniz 20 dakikaya gelirim dedim. O ise bekleyemeyeceğini, kargoyu kapının önüne koyacağını söyleyip ısrarla T.C. numaramı istedi. Ben ise kargoyu gelip görmeden, teslim almadan nasıl numaramı vereyim? Belki kargo hasarlı, belki numarayı verdikten sonra geri alıp gideceksin, nasıl güveneyim sana dedim. Sen bilirsin, ben götürüyorum geri dedi. Gelmeden neden haber vermiyorsunuz? En azından 1 veya 2 saat önce ona göre hareket edelim dediğimde, aramak zorunda değiliz, ister alırsınız ister almazsınız diyerek sert şekilde konuşmaya devam etti. Ben bekleyin, 20 dakikaya geliyorum dediğimde, hayır ya numarayı verirsiniz ya da kargoyu geri götürüyorum dedi. Ben de numarayı veremeyeceğimi, kargoyu Cumartesi getirseniz evde olacağımı söylediğimde, o bana kalmış, istediğim zaman getiririm, size mi soracağım dedi. Tutumunuz hiç hoş değil, gereken yerlere ileteceğim dediğimde, istediğin yere şikayet et, umurumda değil dedi. Telefonu kapattı. Şimdi bu kargo gelecek mi, gelecekse sağlam gelecek mi? Yetkililerin geri dönüşünü bekliyorum. Bugün 20 Eylül, kargoyu Beko yetkili servisine vermişler, teslimat adresi yerine 3 ay önce derin dondurucu aldığım annemin adresine götürüyorlar. Sürekli bizi mağdur ediyorlar, Beko-Arçelik mağduriyet yaratmasından bıktık. Dondurucuyu satan İstanbul Sultangazi'deki Aygünler Beko yetkilisi benden özür diliyor, birkaç gün içinde halledeceğim diyor.

21 Eylül 2024 11:47 (Şikayetten 17 saat sonra)

Menemen Beko Yetkili Servisi Müşteriyle Dalga Geçiyor.

Lokman
20 Temmuz 2024 12:18
Menemen Beko Yetkili Servisi Müşteriyle Dalga Geçiyor.
Koray sonuçtan çok memnun

Koray
16 Ağustos 2024 09:47
Arap sonuçtan hiç memnun değil

Arap
14 Temmuz 2023 12:31