Beko Kahve Makinesi İade Sorunu

28 Aralık 2024 12:444.378

Merhabalar, Beko tam otomatik espresso kahve makinesi 7348 aldım. Ürünün süt köpürtmesi çalışmıyordu ve bu durumdan memnun kalmadım. Bu sebeple koşulsuz iade ettim; lakin para iadesi yapılmıyor. Kanun, maksimum 10 iş günü içinde iadenin yapılması gerektiğini söylüyor. Ancak müşteri hizmetleri ve bayi ısrarla 30 gün diyor. Kimse benim işimi çözmüyor. Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim.

9 Ocak 2025 22:37

Merhabalar Beko tam otomatik espresso makinesi 7348 ürünü koşulsuz iade hakkımı kullanarak iade ettim ama param hala yatmıyor Geçmişteki şikayetlerimle bunu belirttim bu sayfaya yazarak ama olumlu bir dönüş alamıyorum ücret iadem yapılmıyor Tüm müşteri temsilcileri başından sağıyor. 20.000 TL'yi ödeyemeyecek kadar mı düştünüz

28 Aralık 2024 18:30 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

30 Aralık 2024 18:43

Hala olumlu bir geri dönüş olmadı

7 Ocak 2025 02:12

Merhabalar Yılbaşı tatili haftasında arayıp bu hafta için ödeme yapılacağı söylendi Ödeme günü için acil dönüş bekliyorum İşi çözen tek bir yetkili bile yok hepsi laf kalabalığı yapıp başından sağıyor Acil ödeme için geri dönüş bekliyorum

10 Ocak 2025 18:13

Hala ödemem yapılmadı Müşteri hizmetlerinden bir kişi bile ilgilenmiyor muhatap bulamıyorum Çok mu zor bir EFT yapmak Benim paramı neden kullanıyorsunuz Beko firmasına hiç yakışmıyor

Yorumlar(6)

Buse
25 Ocak 2025 18:24

Merhaba, ekrandaki süt düğmesine basılı tutarak süt miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Bende ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım ama kurcalayarak çözdüm. Espresso ayarınıda kahveyi yaparken ekrandaki işarete basılı tutarak, süt ayarınıda süt simgesine basılı tutarak yapabilirsiniz

20 Ocak 2025 19:07

Bende aynı sorunu yaşıyorum aralık 14 ünde aldım 2 hafta sonra elime geldi kullandıktan 4 - 5 gün sonra servisi arayıp iade verdim firmaya gitti arayacaklar sizi diyorlar arayan yok müşteri hizmetlerini arıyorum iletiyorum sizi arayacaklar diyor arayan da yok öyle bekletip duruyor bugün tekrar arayacaklar dendi arayan eden yok

20 Ocak 2025 19:04

Bende yanı şekilde çözüm bulamıyorum servis aldı arayacaklar diyor arayan yok aynı zamanlarda almışız sizinle

20 Ocak 2025 18:01

Sorunu çözebildiniz mi bende aynı mağduriyeti yaşıyorum

Beko Tam Otomatik Espresso Makinesinde Süt Köpürtme Ve Sıcaklık Sorunu

3 Ekim 2025 20:376.765

Beko ceg7348 tam otomatik espresso makinesini Temmuz başında bir online siteden satın aldım. Cihazı ilk kullandığım anda...

Beko Tam Otomatik Espresso Makinesinde Süt Köpürtme Ve Sıcaklık Sorunu
1 Destek

Kahve Makinesi Sıcaklık Sorunu: Ilık Kahve, Yetersiz Isıtma

17 Ekim 2025 20:135.950

Beko ceg 7348 model kahve makinesini üç gün önce Hepsiburada üzerinden satın aldım. İlk günden itibaren makinenin kahve ...

Beko'dan Ücret İadesi Sorunu

11 Aralık 2024 15:056.075

Beko firmasından, çağrı merkezlerinden ve ürünle ilgilenen servisten şikayetim var, hiçbirisinden memnun değilim. Nedeni...

Tümünü Gör
Beko Ceg7304 Posa Arızası!

Beko Ceg7304 PosaArızası!

Berk
"Beko" Acil Dönüş Sağlayın!

"Beko" Acil DönüşSağlayın!

Elif
Beko Kahve Makinesi Servis Sorunu!

Beko KahveMakinesi Servis Sorunu!

Fatih
Beko Kahve Makinesi Pişirmiyor