Zakir sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kahve Makinesi İade Sorunu

28 Aralık 2024 12:44

Merhabalar, Beko tam otomatik espresso kahve makinesi 7348 aldım. Ürünün süt köpürtmesi çalışmıyordu ve bu durumdan memnun kalmadım. Bu sebeple koşulsuz iade ettim; lakin para iadesi yapılmıyor. Kanun, maksimum 10 iş günü içinde iadenin yapılması gerektiğini söylüyor. Ancak müşteri hizmetleri ve bayi ısrarla 30 gün diyor. Kimse benim işimi çözmüyor. Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim.

09 Ocak 2025 22:37

Merhabalar Beko tam otomatik espresso makinesi 7348 ürünü koşulsuz iade hakkımı kullanarak iade ettim ama param hala yatmıyor Geçmişteki şikayetlerimle bunu belirttim bu sayfaya yazarak ama olumlu bir dönüş alamıyorum ücret iadem yapılmıyor Tüm müşteri temsilcileri başından sağıyor. 20.000 TL'yi ödeyemeyecek kadar mı düştünüz

31 Aralık 2024 15:34

Koşulsuz iade hakkımı kullanarak cihazı iade ettim param geri yatmıyor Müşteri hizmetleri merkezleri Hep farklı bilgiler veriyor. Biri diyor bugün mesai saati bitimine kadar paranız yatacak 3 dakika sonra birisi arıyor bir ay içinde yatacak Yok yıl sonu kapanışıymış yok bankalar kapalıymış yok tatildelermiş hep bir bahane Bayi diyor yeni ürün bana gelmeden ben para iadesini yapmam Müşteri temsilcisi arıyor akşam beşe kadar paranızı hesabınızda diyor Diğeri arıyor 30 gün sonra diyor Acil bir şekilde aksiyon almalarını paramın iadesini talep ediyorum

28 Aralık 2024 18:30 (Şikayetten 5 saat sonra)
30 Aralık 2024 18:43

Hala olumlu bir geri dönüş olmadı

07 Ocak 2025 02:12

Merhabalar Yılbaşı tatili haftasında arayıp bu hafta için ödeme yapılacağı söylendi Ödeme günü için acil dönüş bekliyorum İşi çözen tek bir yetkili bile yok hepsi laf kalabalığı yapıp başından sağıyor Acil ödeme için geri dönüş bekliyorum

10 Ocak 2025 18:13

Hala ödemem yapılmadı Müşteri hizmetlerinden bir kişi bile ilgilenmiyor muhatap bulamıyorum Çok mu zor bir EFT yapmak Benim paramı neden kullanıyorsunuz Beko firmasına hiç yakışmıyor

Yorumlar (6)

Buse

Merhaba, ekrandaki süt düğmesine basılı tutarak süt miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Bende ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım ama kurcalayarak çözdüm. Espresso ayarınıda kahveyi yaparken ekrandaki işarete basılı tutarak, süt ayarınıda süt simgesine basılı tutarak yapabilirsiniz

Beyzanur

Bende aynı sorunu yaşıyorum aralık 14 ünde aldım 2 hafta sonra elime geldi kullandıktan 4 - 5 gün sonra servisi arayıp iade verdim firmaya gitti arayacaklar sizi diyorlar arayan yok müşteri hizmetlerini arıyorum iletiyorum sizi arayacaklar diyor arayan da yok öyle bekletip duruyor bugün tekrar arayacaklar dendi arayan eden yok

Beyzanur

Bende yanı şekilde çözüm bulamıyorum servis aldı arayacaklar diyor arayan yok aynı zamanlarda almışız sizinle

Beyzanur

Sorunu çözebildiniz mi bende aynı mağduriyeti yaşıyorum

Zakir

Hayır çözülmedi Geri dönüş dahi yapmıyorlar

Beko Tam Otomatik Espresso Makinesinde Süt Köpürtme Ve Sıcaklık Sorunu

Zeynep
03 Ekim 2025 20:37
Beko Tam Otomatik Espresso Makinesinde Süt Köpürtme Ve Sıcaklık Sorunu

Kahve Makinesi Sıcaklık Sorunu: Ilık Kahve, Yetersiz Isıtma

Sevda
17 Ekim 2025 20:13
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
11 Aralık 2024 15:05