İrfan sonuçtan çok memnun

Beko Kahve Makinesi Cezve Sapı Kırılması

Beko Kahve Makinesi Cezve Sapı Kırılması
19 Temmuz 2024 10:50
İrfan'ın Teşekkür Mesajı
“Cevzenin yenisi verildi. Marka ürününün arkasında durduğu ve aynı gün çözüm sağladığı için teşekkür ederim.”

Şubat 2023 Bursa Nefes Beko mağazasından aldığım, Bkk 2300 Mini Keyf Rose Gold Türk Kahve Makinesi 5 ay içinde cezvesini yıkarken sapı elimde kaldı. (bulaşık makinesine hiç konmamıştır). Uzun bir süredir de cezveyi servis garanti kapsamına almadığı ve cezve pahalı olduğu için sapsız olarak kullanıyorum. Müşteri hizmetleri de cezvenin garanti dışı olduğu ve 800 TL karşılığında temin edebileceğim söylendi. Kırılan ürünümün ücretsiz bir şekilde tarafıma ulaştırılmasını ve temin edilmesini talep ediyorum. Bu problemi daha önce yaşayan başka müşteriler de var. Sorun kronik olduğu için merkezden dönüş bekliyorum. Yarı yolda kaldığımı hissediyorum. İvedi dönüş ve çözüm bekliyorum. Aksi takdirde CİMER'e şikayet edeceğim. Teşekkürler.

20 Temmuz 2024 17:07 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Temmuz 2024 22:43

15 Şubat 2025 20:28
Esra sonuçtan memnun

Esra
02 Ağustos 2024 13:38
"Hemen olmasa da geri dönüş sağlandı ve ilgilenip sorunu çözdüler. Teşekkür ederim."
Gulden sonuçtan çok memnun

Gulden
10 Haziran 2025 13:06
"Teşekkürler Beko"
6 Ayda Kırılan Kahve Makinesi Ve Garanti Hayal Kırıklığı
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Fevzi
30 Ekim 2023 11:40