Bahar sonuçtan memnun değil

Beko Dem Çay Makinesi

Bahar
02 Mayıs 2023 12:56

Almış olduğum Beko dem çay makinesi garantisi dolmadan gereğinden fazla arıza çıkartarak mağdur edildiğim yetmezmiş gibi şimdi de aldığım fiyatı iade etme talepleri ile maddi olarak mağdur ediliyorum. Su kaçıran makineleri ile çocuklarımın hayatını tehlikeye attıkları yetmezmiş gibi. Liste fiyatı 4700 TL olan makine için 1800 TL ödeyebileceklerini söylüyorlar. Sizin makineniz arızalı çıkmasaydı ben şu an tekrar 4700 TL verip makine almak zorunda kalmazdım sizin sorununuz siz halledin. Ya makinemi yenileyin ya da liste fiyatını ödeyin mağduriyetimi giderin.

05 Mayıs 2023 00:36

Değişime alınan ürünümün yenisini vermemek için üretilmediğini söylüyorlar fakat bütün mağazalar sipariş verebiliyor bu mağazalar nereden temin ediyor acaba? Madem ürünümü temin edemiyorsunuz bir üstünü göndermek ile yükümlüsünüz. Bir tane mağazadan çekip nasıl bana gönderemiyorsunuz ya da o mağazalar bunu nereden alıyor hemen çözülebilecek bir sorunu çözmemek için uğraşıyorsunuz resmen

04 Mayıs 2023 12:10

Bozulan Beko marka çay makinem önce değişime alıp sonrasında üretimi yapılmıyor diyerek 2 yıl önceki fiyatını ödemeyi teklif eden Beko yetkilileri... Sitenizde satışta olan çay makinesinin hala üretildiği sipariş geçilebildiğine göre bana teminini de sağlayabileceğinizi düşünüyorum...

02 Mayıs 2023 15:06 (Şikayetten 2 saat sonra)
Bahar
05 Mayıs 2023 00:38

Bütün bayiilerin sipariş verebildiği bir ürünü neden bana temin edemiyorsunz bütün mağazalarınızda bulunan ve sipariş verilebilen bir ürün

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Beko Dem Çay Makinesinde Sürekli Arıza Ve Yetersiz Çözüm

Yüksel
21 Haziran 12:49
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çay Makinesi: Garanti Sonrası Yüksek Tamir Ücreti Ve Tekrarlayan Arıza Sorunu

Başak
09 Nisan 16:23

Burcu
10 Aralık 2024 07:45
Sabahaddin sonuçtan çok memnun

Kronik Arızalı Çay Makinesi: Değişim Talebi

Sabahaddin
08 Nisan 15:14
"Müşteri hizmetleri hemen iletişime geçti. Değişim talebim alındı ve onaylandı. Kısa sürede yeni ürün gönderildi. Teşekkürler Beko."

Faruk
10 Şubat 20:36