Büşra sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 19:33

Beko bk 9120 cs 9KG B13 C7S 1200 D/D ts Atlas ble Oksi Hijyen çamaşır makinesi aldım 1 yıl içerisinde tamburum çizilmiş. Üstelik tek yaşayan ve az çamaşır yıkayan biriyim makinemi de çok hassas kullandım. Tamburdaki çizik yüzünden kıyafetlerim yırtıldı. Servis çağırdım ve bana kumaşlarınız kalitesiz makinede arıza yok dedi. Yapacağımız bir şey yok diyen genel merkez yıkamaya devam etmemi önerdi bunun üzerine tekrar tekrar bütün kıyafetlerim yırtıldı hatta yeni aldığım çok kaliteli kıyafetlerim kullanılmaz hale geldi. Tekrar servis çağırdım yeni gelen ekip kazandaki sorunu gördü ama ben mağdur oldum. Ciddi zarara uğradım.

17 Temmuz 2023 11:38 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Temmuz 2023 20:37

Evet geri dönüş yaptınız.! 10 gün sonra reddettiğinizi söylediniz. Ürününüz 1 yıl geçmeden hasar görecek kadar kalitesiz, Yetkili servisiniz hasarı tespit edemeyecek kadar yetkisiz, genel merkeziniz talebin sonucunu iletemeyecek kadar özensiz ve yaşadığım mağduriyete çözüm bulamayacak kadar kalitesiz bir firma olduğunuzu anladım. Bütün bu üst üste yaşanan çözülemeyen olumsuzlukları etrafımdaki herkese anlatıyor kimseye Beko'yu tavsiye etmiyorum ve sorunum çözülene kadar her yerden her şekilde şikayetlerimi ileteceğimi bildiririm.

Beko Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır.

Berfin
31 Ekim 2023 19:14

Beko Kusurlu Çamaşır Makinesi

Yasin
22 Ağustos 2023 00:32
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün

Esra
21 Ağustos 2023 23:48
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
24 Mayıs 2023 13:40
Güllü sonuçtan hiç memnun değil

Güllü
14 Temmuz 2023 15:36