Hülya sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 00:37

Beko 11140 11 kg Çamaşır makinesi aldım aldığım günden beri sıkmaya geçtiği an evde uçak geçiyor. Sanki servis 9 kg geçen makinelerin sıkması böyleymiş ayrıca çm özelikle taş zeminde olmalıymış Neden ürün açıklamalarında kg yüksek makinelerin olabilecek durumları yazılmıyor. Ayrıca servis makinenin sıkarken aşiri sallanıp titrediğini görüp rapora sorun yok diyor. Ürün sonra iade alınmıyor. Peki bu ürün açılıp çalıştırılmadan bunun hatası nereden bilinecek tüketiciyi çok zor durumda bırakıldı Ben şimdi bu makineyi nasıl kullanabilirim evin içinde hem makine sallanıyor titriyor aşırı derecede. Servis benim yapabileceğim bir şey yok diyor böyle kullanacağım diyor 11 kiloluk makine Allah analı bir hafta olmuş ve ben ömür boyu böyle çekeceğim bir 10 sene bu mantık mıdır ya lütfen satılan mallara atıcılar sahip çıksınlar hatalarını ve iadeyi gerektiğini de alabilsinler ürün açıldıktan sonra iade alınmıyorsa bu tüketicinin hakkını girmektir Kendi hatalarını tüketiciye yüklemektir. Çamaşır makinesi monte edinmeden sıkma'daki bu hatası nasıl anlaşılabilir ben bu malı iade etmek istiyorum. Beko'nun yetkili mercilerine şu anda çok mağdurum

10 Ekim 2023 01:16

Beko 11140 cm model çamaşır makinem 10 gün oldu hala sorun giderilmedi 1400 devirlik Mak. 800 devirde kullanmak bile sorun aşiri sarsıntı titreme. Servis sorunu gördüğü halde bana yapabileceğimiz bir şey yok tüketici heyetine başvur diyor. Makine denge taş kontrolü servisçe yapılmadı belge olarak da sorun yok belgesi sunup benim iade veya değişim talebimin önünü kapatıyorlar. Ben hem Beko ilk adım Selahiye servis yetkililerinden hem de Beko satıcısı Kayseri Bingöl Ticaretten mal hatasının arkasında durmadığından şikayetçiyim.

05 Ekim 2023 14:13 (Şikayetten 13 saat sonra)
05 Ekim 2023 14:13

Salih
Salih

Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba?

Hülya

Tabii ki çözüm bulunmadı. Beko'dan güçlü olmak mümkün mü. Para benim sorun senin mantığıyla işleyen çarkta her zaman büyük haklidir. Servis bana diyor ki abla sen laminantı kır taş döşe bunlar sallanır 🙄 1 senedir makine sıkmaya geçerken hazırolda bekliyorum her tarafı kartonla sıkıştırdım işte Beko satar müşteri parasıyla dert alır.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
25 Ocak 2024 19:11
Beko Cm 12140b Çamaşır Makinesi Bozuk Servis İade Yapmıyor
Müberra sonuçtan hiç memnun değil

Beko 11 Kg Çamaşır Makinesi Sorunu

Müberra