Dilek sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 16:05

27/04/24 tarihinde Beko prosmartlnverter 630 litre buzdolabı aldım. Dolap geldikten bir iki hafta içinde, üst buzlukta gıda içlerinde ve gida üzerinde karlama yaptı. Sebze ve meyva kısmındaki aldığım ürünleri 3 gün içinde çürüttü 26/05/24 tarihinde teknik servis oluşturdum 2 gün sonra gelerek birkaç gün içinde ölçüm yapmak üzere iki adet derece bıraktılar. Dün itibariyle aldılar. Bugün aradılar sonuç olarak dolap normalmiş. Mevsim geçişi olduğu için dolap karlama yaparmış. 10 gündür kar erimeyen dolap 1 hafta içinde kar erir dediler. Sizin inisiyatifinize bırakıyorum. Dolaptan attığım et, tavuk, ve sebzenin hadi hesabını yok!

06 Haziran 2024 18:54 (Şikayetten 2 saat sonra)
11 Haziran 2024 14:59
Beko Buzdolabı Karlama Ve Sogutma Problemi

Teknik servis geldi 4 adet cihaz konularak sonuç aynı dolap normal dediler. Bende ısrarlar dolap gıda üstünde ve gıda içlerinde karlama var hatta bir ilerisi buz var diyorum ve ispatı belgeyle sunuyorum bir çözüme ulaştırmadılar.

22 Haziran 2024 12:43
Beko Buzdolabı Karlama Ve Sogutma Problemi

Merhaba. 3 kez servis oluşturdum bugün geldiler fotograf çektiler 10 dakika sonra arayarak dolabının ilk iki test sonuçları normal olduğu için ( bu onların ideası) dolabın karlaması normal dediler. Banada ilk servis oluşturduğumda dolabın karinin 1 hafta içinde eriyeceğini telefonda ilettiler kayıtlarda mevcuttur. İlk servis tarihim 26 Mayıs bugün 22 Haziran Hala dolabınız karlama yapıyor hala sebzeler çürüyor. Ekte fotoğraflarda ispatını ediyorum. Yetkililere buradan iletiyorum lütfen en kısa zamanda bana dönüş yapmalarını istiyorum.

25 Haziran 2024 22:55
beko-buzdolabi-karlama-ve-sogutma-problemi-5.jpg

Çözüm bulmak bir yana olayı tamamen karmaşık bir hale getirilerek ilerliyoruz. Çözüm bulmak için, Çözüm merkezi servis oluşturalım diyor bizzat kendileri oluşturuyor, servis beni aradı dolabınız normal olduğu için size servis göndermeyeceğiz diye ilettiler. Bende dolabın meyva ve sebzelerini çürüttüğü hakkında ne belirtiniz diye sorduğumda böyle bir bilgi yok dediler. Servis için gelen çalışanlara gösterdiğimi söyledim, haklı olarak geçmişteki 3 servis fişinin raporunu istedim sadece 22 Haziran son servis fişini attıklarını belirtim. Biz size servis fişlerini gönderdik dediler hayır göndermediniz dedim... Bölge müdürlüğüne ilettik dediler. Ben yasal olarak hakkımı arayabilmem için servisin ilk telefonda 05.06.24 tarihinde dolabınızın karlaması 1 hafta içinde geçecek dedikleri servis raporunu fişini istiyorum not telefon kayıtlarında mevcuttur. Daha sonrasında 10.06.24 tarihli servis fişini istiyorum! Bana tek gönderdikleri servis fişi 22.06.24 budur tabii ki ispatını ederim! Siz kendi aranızda çözüm bulmamışken servisle benim bu olayı nasıl çözmemi bekliyorsunuz, sizin oluşturduğunuz servise hayır diyebiliyorlarsa, siz kendi aranızdaki problemleri halletmeniz gerekir. Bana ayıplı kusurlu ürünü gönderen sizsiniz ve 1 aydır buna hiçbir çözüm bulamayan, bu dolabı bu şekilde kullanmak zorunda bırakan da sizsiniz. Ben dolabı sebze meyva için mi yoksa kartopu oynamak için mi kullanayım siz kara verin.

16 Kasım 2024 01:11

Sonuç: Tüketici Hakem Heyeti, benim lehime karar vererek, yani dolabın bozuk olduğunu ispat etmiş oldum! 7 ay boyunca bozuk olan dolabı kullanmak zorunda kaldım. Bu insan sağlığıyla oynamak olmuyor mu. Buzdolabı her şeyi bozdu et ve süt grubu yiyeceklerin hepsini atmak zorunda kaldım. Arçelik ailesi özür borçludur.

Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
14 Haziran 2024 09:46
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
26 Haziran 2024 11:44
Beko Mağdur Ediyor Malının Arkasında Durmuyor
Beko Mağdur Ediyor Malının Arkasında Durmuyor

Şükran
30 Haziran 2024 18:20
Kurtuba sonuçtan hiç memnun değil

Kurtuba
01 Temmuz 2024 17:48