Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Hasarlı Ve Vuruk

08 Ağustos 2024 14:31

Beko bayisinden aldığım buzdolabını kurdular, belirli bölgelerinde çizikler ve kazıntılar vardı. 10 gün sonra değişimi yapıldı. Aynı modelden olmadığı için aynı özellikte başka model gönderileceğini arayıp söylediler. Onay verdim. Bu gelen buzdolabının da buzluk iç bölümünde vuruk varmış. Yine 10-12 gün sonra servis yönlendirildi ve resimlediler. Fakat Bursa bölge müdürlüğü, kendi yapmıştır diye saçma bir karar vermiş. Acaba ben bunu, baltayı odunu alıp dolaba girişip vurarak mı yaptım? Bu nasıl bir şey? Ücretli değişim kararı verilmiş ama bunun da ne kadar olduğu belirtilmiyor. Önce onay verecekmişiz, sonra ücret ne kadarsa çıkacakmış. Hadi onay versem diyelim; ne kadar istendiği belli olmadan onay mı istenir? Neye, kaç paraya onay vereceğimizi bilmeden onay mı verilir? Ücret belirtilmeden böyle bir prosedürleri de yokmuş zaten. Ayrıca fabrikasyon hasarlı olan bir eşyaya neden ücret ödetmek istiyorlar? Ben ücretsiz değişim istiyorum. Ben şikayetçiyim. Eğer düzeltilmezse kanuni haklarımı da kullanacağım.

08 Ağustos 2024 18:10 (Şikayetten 3 saat sonra)
10 Ağustos 2024 16:33

Bugün servis teknisyeni geldi. Servis notunda detaylı inceleme gibi bir şey yazmış. Tam anlamadım ama, detaylı inceleme falan yapılmamıştı. Yüzeysel bakılmıştı. Gözden kaçmış olması tüketici hatası anlamınamı geliyor. Sonuç olumsuz olsun diye mi böyle yapıyorlar bilemedim yani. Ürün bana geldiğinde hasarlıymış. Lütfen bunun dikkate alınmasını rica ediyorum.

11 Ağustos 2024 15:27

Teknisyen diye servis notu yazmış. Ben böyle bir şey asla söylemedim. Kelime oyunu yapılmakta. Zaten öyle yapılmış olsa hakkımı savunmamda yersiz olurdu. Servis elemanları kafasına göre yazıp çiziyorlar. Birkaç değişik not yazmış. Ekran resimlerini aldım. Ben teknisyene neden böyle yazdın Bu ne? Diye mesaj ve ekran resimlerini attıktan sonra engellendim. Artık hiçbir mesajım gitmiyor kendisine! Böyle bir haksızlığı kabul etmiyorum!

11 Ağustos 2024 15:32

Teknisyen tüketicimiz montaj esnasında ürünün başında olduğunu detaylı inceleme yaptırıldığını söylemekte diye servis notu yazmış. Ben böyle bir şey asla söylemedim. Kelime oyunu yapılmakta. Zaten detaylı inceleme yapılmış olsa hakkımı savunmamda yersiz olurdu. Tabi ki ev sahibi olduğum için evdeydim. Servis elemanları kafasına göre yazıp çiziyorlar. Birkaç değişik not yazmış. Ekran resimlerini aldım. Ben teknisyene neden böyle yazdın Bu ne? Diye mesaj ve ekran resimlerini attıktan sonra engellendim. Artık hiçbir mesajım gitmiyor kendisine! Böyle bir haksızlığı kabul etmiyorum!

16 Ağustos 2024 11:35

Beko yetkililerine sesleniyorum. Buzdolabı vuruk olduğu için değiştirme talebime ücretli değişim yapabillrlz diye karar çıkartıyorlar. Hâlâ aynı kararı söylüyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Ayrıca teslim tarihinden sonra 14 gün geçmeden iade hakkım var. Ayıplı mal getiriliyor. Ve değişim yapılmıyor. Suçda tüketiciye atılıyor.

16 Ağustos 2024 11:37

Bandırma Berko servisi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz diye yönlendiriyor.

İlknur sonuçtan çok memnun

İlknur
14 Ekim 2024 12:25
"Sorunum çözüldü Eda hanımın ilgisi sayesinde teşekkür ediyorum"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 21:00
Devran sonuçtan hiç memnun değil

Devran
29 Eylül 2023 12:41
Beko Daha Fişe Takılmayan Kusurlu Gelen Ürünün İade Onayı Verilmemesi
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Temmuz 2024 22:12
Beko Pişmanlıktır!
Beko Pişmanlıktır!
Oz Se sonuçtan hiç memnun değil

Oz Se
13 Ağustos 2023 18:24