Beko 8125 A**** Çamaşır Makinesi Kasa Çürümesi

10 Ağustos 2023 15:51

Beko 8125 a*** model çamaşır makinesini 2014 yılında aldım. Makine 2022 yazından bugüne dış kaplamasında çürümeler olmaya başladı ve en sonunda ayak aksamı sıkma yaparken ufalanarak kırıldı. 10 yılını tamamlamadan makine çürümeye çıktı. Yerli malı olduğunu düşünerek aldığım Beko ya artık güvenmiyorum eski kalitede makineler üretmiyor.

11 Ağustos 2023 11:53 (Şikayetten 20 saat sonra)
25 Ağustos 2023 14:44

Genel Müdürlük çağrı merkezi dönüş yapmış olup servis gelip baktı bu süreçte servis randevusu 1 haftada verilmiş olup gelen ekip resim çekip gitti fabrika ile konuşulup dönüş yapılacak dendi birkaç defa servisi aramama rağmen dönüş olmadı çağrı merkezini aradığımda size dönüş olacak denmesine rağmen arayan soran olmadı üstüne üstlük 9 yılda çürümemesi gereken makine garanti kapsamı dışında olduğu söylenerek ücretli yaptıracağımız iletildi ücret bilgisi istendiğinde fiyat verilmekten kaçınılıyor ben makinenin dışındaki çürüğü görüyorum iç kapsamında çürük varsa diye şüphe ile yaklaşarak 2 haftadan fazla süredir çamaşırlarımı akrabalarımın evinde yıkıyorum bu kadar ilgisiz bir servis süreci görmedi Beko kalitesine yakışmayan bir ürün aldığım içinde pişmanım ve mağdurum

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 10:24
Nazli sonuçtan hiç memnun değil

Nazli
19 Eylül 2024 00:18