Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 12:47

Sayın yetkili, ben k****** olarak 10/02/2024 tarihinde İzmir Karşıyaka'daki Başarı teknik servis mağazanıza Samsung m52 model telefonumu garanti kapsamında servise bıraktım. Ancak son yaşadığım deneyim nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı içindeyim. Telefonumda şebeke sorunu ve ekran sorunu nedeniyle cihazı garanti kapsamında servise teslim ettim. Ekranda ölü piksel sorunu ve şebeke (wi-fi / sim kart) bağlantı sorunları yaşıyordum. Cihazı teslim aldıktan sonra ana kart ve ekran değişimi yapıldığından ve herhangi bir sorun olmadığından emin oldum. Ancak telefonumu geri aldıktan kısa bir süre sonra ekranın donması ve hayalet ekran sorunları, telefon arka kapağında ve ekran ile kasa arasında boşluklar, şarjın hızlı bitmesi gibi farklı sorunlar yaşamaya başladım. Teknik servise ikinci kez cihazımı bırakırken servisteki personeller de ekranımdaki donmaya bizzat şahit oldular. Teknik servisle iletişime geçtim ve durumu bildirdim; ancak bana cihazda herhangi bir problem olmadığı ve sorunun çözümlenemediği belirtildi.
Bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü garanti kapsamında yapılan değişimin sorunumu çözmediğini görmek rahatsız ediciydi. Telefonu ilk garantiye verene kadar herkese tavsiye ederken, hatta iki arkadaşıma bu telefonu aldırmış biri olarak, ilk garanti deneyimimden sonra telefondan soğudum. Telefonumun ekranındaki bu sorunlar günlük kullanımımı engelliyor ve cihazın verimliliğini ciddi şekilde azaltıyor. Bu nedenle yaşadığım bu durumun derhal çözülmesini ve telefonumun sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlamak için gerekli adımların atılmasını talep ediyorum.
Sorunun çözülmesi veya cihazın yeniden değiştirilmesi konusunda yardımınızı bekliyorum. Garanti sürem bitmek üzere ve günümüz ekonomisinde telefon fiyatlarını göz önünde bulundurduğumda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. En kısa sürede geri dönüşünüzü bekliyorum. Teknik servisten bayram tatili öncesi son iş günü saat 17:43 gibi uygun olmayan bir saatte haber verildiğini belirtmeden geçemeyeceğim. Bu konuda da ciddi bir mağduriyet içerisindeyim. Konuyla ilgili görseller ekte yer almaktadır. Saygılarımla, kubilay a***

19 Nisan 2024 10:09

İlgili marka ve firma cihazımda ki sorunu elimde video ve fotoğraflar olmasına rağmen hatta ve hatta çalışan personellerin de şahit olmasına rağmen kabul edip işlem yapmamakta ve benden cihazın doğru cihaz olduğuna dair sorun yaşadığım sıra da kanıt gösterecek IMEI ve ya seri numarası kısımlarını da videoya dahil etmemi istemekte. Kendi çalışanlarının şahit olduğu bir durumda bile çözüm alamamaktayım. Samsung pişmanlıktır

04 Mayıs 2024 21:56

Samsung firmasi sorunumun devam etmesi ve tekrar kanıt sunmama rağmen hala test sonuçları normal diyerek sorunuma bir çözüm bulmamakta inatçı durumda. Sattığı ürünün arkasın da durmuyor. İşin yolunu bulup kılıfına uydurmuşlar aradan sıyrılıp duruyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.  Kullanan kullanmayan herkese bildiriyorum yol yakınken vazgeçin zararın neresinden dönerseniz kârdır ben geç oldu ama dönüyorum.

04 Mayıs 2024 22:20

Samsung firmasi sorunumun devam etmesi ve tekrar kanıt sunmama rağmen hala test sonuçları normal diyerek sorunuma bir çözüm bulmamakta inatçı durumda. Sattığı ürünün arkasın da durmuyor. Genel merkez cihazı teknik servise bırakın diyor teknik servis sorun yok diyerek geri teslim ediyor dalga geçiyorlar resmen 2. Kez oldu aynı sorunla bırakıyorum videolara çalışan arkadaşların şahit olmasına rağmen çözüm yok. İşin yolunu bulup kılıfına uydurmuşlar aradan sıyrılıp duruyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Almaya karar vereni de vazgeçireceğim. Kullanan kullanmayan herkese bildiriyorum yol yakınken vazgeçin zararın neresinden dönerseniz kârdır ben geç oldu ama dönüyorum.

Başarı Teknoloji Telefonum, Ekran Değişiminden Sonra Suya Dayanıklılığını Kaybetti!

17 Ağustos 2025 22:22
basari-teknoloji-telefonum-ekran-degisiminden-sonra-suya-dayanikliligini-kaybetti-1.jpg

İphone 12 Titreşim Sorunu Servis Tarafından Çözülmüyor

02 Ağustos 2025 22:31
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yetkili Serviste Saygısız Üslup Ve Müdürün Sessiz Tutumu

25 Mart 19:18
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2025 16:28

Başarı Teknoloji Garanti Kapsamındaki Samsung Telefonuma Yüksek Onarım Ücreti Ve İletişim Eksikliği

19 Eylül 2025 08:56