Hayal Kırıklığına Sebep Olan Bambi Yatak

08 Kasım 2024 11:48

29.09.2024 tarihinde Konya ikday ikbal tasarım mağazasından Bambi marka termal çift kişilik yatak ve koruyucu aldık. Aldığımız günden beri benim yattığım bölgede bel ağrısı yapıyor, eşimin tarafında bir problem yok. Benim yattığım tarafta problem var, hatta ben ortaya doğru geçtiğimde yükseldiğimi hissediyorum. İlk haftası aldığım bayiye durumu anlattım, bana yatağa alışma süreci olduğunu, birkaç güne geçeceğini söylediler ama geçmedi ve 11 Ekim 2024 tarihinde servis kaydı oluşturdular. O da 01 kasım 2024 tarihinde teknik servis geldi, elleriyle bir basınç uyguladı ve hemen anladı problemin olmadığını. (sen o yatakta bir gün yat da görelim.) her ay yatağı çevirmemizi, hatta yanındaki arkadaş 2-3 ayda bir 15 günde bir çevirmemizi söyledi. Meğer biz dönme dolap almışız, ikiye bir yatak çevireceğiz. Resmen hayal kırıklığı yaşadım. Marka diye aldık. Yazık. Aldığım bayi, 3.000 TL fark bedeli ödersek başka model ile değişim için görüşebileceğimizi söylüyor. Bu yatağı aldığımızdan bu yana her sabah sırt ağrısıyla uyanıyoruz. Üzerine bir de sağlığımızdan olacağız. İadenin yapılmasını talep ediyorum. Buradan bir şey çıkmayacağını biliyorum, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

08 Kasım 2024 12:04 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. İletişim kanalları aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Ali
Ali
24 Aralık 2024 07:44

Aldığım firma telefonla arayarak ürünü geri aldı. İkday İkbal tasarım mağazasına ve Erdoğan beye Çok teşekkür ederim

Bambi Yatak Magnasand Therapy Bel Ve Sırt Ağrıları Yaşatıyor

17 Eylül 2024 16:38
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Thermal Yatak Hayal Kırıklığı: Bel Ağrısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

07 Ocak 2025 19:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatakta Sağlık Sorunları Ve Yavaş Servis

27 Şubat 2025 12:01