Sumeyye sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak  Deformeli

19 Şubat 2024 21:40
19 Şubat 2024 09:23

25.12.2024 Bambi online sayfasından pineda yatak, baza, başlık seti siparişi verdim ürün 19.01.2024 elime ulaştı saat 10.40 da kurulum dan sonra fark ettim ki bazada yırtık yatakta ses gelmesi ve deforme mevcut müşteri hizmetlerini aradım saat =11.03 fotoğraf li IMEI attım bana teknik servis 14.02.2024 tarihinde geldi ve yatağın normal olduğunu kumaşının bayi kabul ederse ücretsiz etmezse benim ödeyeceğimi iletti ve iade değişim yapamayacaklarını belirtti bende tüketici hakem kuruluna başvuru yaptım. Kumaş değişikliğini kabul etmişler ben mahkemeye başvuru yaptığım için hiçbir işlem yapmayacak larını belirttiler şikayetçiyim Bambi pişmanlıktır.

20 Şubat 2024 10:31 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

20 Şubat 2024 11:25

Ne yazık ki hiçbir işlem yapmıyorsunuz

20 Şubat 2024 11:42

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

30 Nisan 14:12
Bambi Biosalt Yatak 6 Ay İçinde Deforme Oldu, Üretim Hatası Şikayetim
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Yatak Çökmesi Ve 10 Yıl Yay Garantisi İhlali

25 Mart 16:22
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Tamir Mağduriyeti

10 Şubat 15:07