Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Para İadesi Ve Tss Yapılan Haksızlık

15 Şubat 2024 15:36

19.12.2023 tarihinde yaptırmış olduğum Axa tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında, 21.01.2024 tarihinde kardiyoloji ve göğüs muayenesine gittim. Kardiyoloji muayenesinde kalp krizi geçirdiğim tespit edildi. Acil olarak yapılan anjiyo sonucunda dört stent takıldı. Taburcu olurken ücret ödemem gerektiğini ve Axa'nın ödemeyi reddettiğini öğrendim. Reddedilme sebebi olarak, 2015 yılında göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurmuş ve anjiyo yapılmış olmam gösterildi. Ancak o zaman kalp veya damarlarımda herhangi bir rahatsızlık tespit edilmemişti. Eğer 2015 yılında bir rahatsızlık tespit edilmiş olsaydı, tedavi veya ilaç kullanıyor olurdum. Axa, poliçemde herhangi bir muafiyet belirtmeden ömür boyu yenileme garantisi vermiştir. Poliçe geçişi öncesinde bir haftalık inceleme yapılmış, ancak bir muafiyet belirtilmemiştir. Maalesef bu durumu yaşadım ve tedavi masraflarını kendi cebimden karşıladım. Ayrıca, bir kaza sonucu kolumuza bir şey olmasa bile röntgen çekildiğinde kapsam dışı kalacak mıyız diye düşünüyorum. Kalp ve damar rahatsızlıkları anjiyo olmadan görülemeyeceği için tedavi reddine anlam veremiyorum. Axa'nın tamamlayıcı sağlık sigortası hizmetinden memnun kalmadım.

15 Şubat 2024 16:02 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sn. A. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

19 Şubat 2024 08:15

Sn. A. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet üzerine sigortalımıza bilgilendirme sağlandığını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla. AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

01 Mayıs 2024 17:41

Kaçış cevaplar ve mağduriyetim giderilmedi

25 Temmuz 2024 17:13

Kesinlikle tavsiye etmiyorum benim yaşadığım mağduriyeti başkası inşallah yaşamaz dikkatli olun derim asla bir daha yaptırtmam

Ömer

Benzer durumla karşı karşıyayız, red verecek saçma bir sebep bulamazlarsa bize yaptıkları gibi 2018 gibi yıllarda ulaşamayacağınız evrakları muayene formlarını talep edeceklerdi şu eksik bu eksik diye sizi yıldırana kadar yine size ödeme yapmayacaklardı merak etmeyin. Biz hukuki süreci başlatmaya karar verdik size de aynısını tavsiye ederim. 2 yıllık zaman aşımı var sigorta şirketinden ödemeyi talep edebilirsiniz. İnsanlar sağlığı ile uğraşıp hayat mücadelesi verirken onları mağdur ediyorlar. Onlar için böyle hareket etmek basit olsa da çektiğimiz acıların tarifi olamaz.

Ferdi

Bence sadece Axa bunu yapıyor kişisel düşünce

Ömer

Veli sonuçtan hiç memnun değil

Ömür Boyu Yenileme Garantisi Hakkımız Haksız Şekilde Engellendi

28 Ekim 21:53
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 19:17
Eren sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 15:45