01 Temmuz 2023 16:18

Araba kaskomu Axa sigortadan yaptırdım, halihazırda ön camımda taş gelmesi sebebiyle ilerleyen bir çatlak var. İnternet sitesi anlaşmalı kurumlar sayfasından cam servislerini seçince çıkan aşağıdaki açıklamaya istinaden,

"Axa Sigorta olarak zamanınıza değer veriyor ve aracınızda oluşabilecek cam hasarlarınız için servise gitme zorunluluğunuzu ortadan kaldırıyoruz. İstediğiniz gün ve saatte çağrı merkezimizden (0850 250 99 99) bize ulaşın, istediğiniz yere gelerek yerinde cam onarımı/değişim hizmetimizi, orijinal cam imkanı ve ömür boyu işçilik garantisiyle sizlere sunalım. Mobil cam hizmetimiz aracınızın cam hasarlarında bir telefon uzaklığında." müşteri iletişim merkezini aradım.

01.07.2023 tarihinde 15:45 te Risale hanım ile yaptığım görüşmede ;
" mobil değişim pilot uygulama olarak yalnızca İstanbul, İzmir ve Ankara da yapılıyor" cevabı verildi.

İnternet sitesindeki açıklamayı kendisine söylediğimde ise "bize böyle bilgi verildi " denildi.

Ya internet sitesindeki bilgilendirmenizi doğru yapın, ya da bilgilendirmenizin gereğini yapın...

03 Temmuz 2023 08:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn. K. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

04 Temmuz 2023 16:58

Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin aksiyon alınarak gerekli güncellemelerin yapılacağını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 11:36
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta İkame Aracı Hizmeti 4 Gündür Verilmedi

Nurettin
05 Ocak 2024 17:36

18 Temmuz 2023 14:17

01 Şubat 2024 12:39
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Kasko Tamir Süresi

01 Temmuz 2023 13:42