Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta İkame Aracı Hizmeti 4 Gündür Verilmedi

Nurettin
05 Ocak 2024 17:36

Aracımı, mini hasar nedeniyle servise bıraktım. Axa Sigorta'dan Kasko'm kapsamında sigorta şirketim üzerinden ikame araç talebinde bulundum. Ekspertizin görüp incelemesinin ardından 4 gün araç verilmesi uygun görülmüş. Ancak 3. Gün Axa İstanbul'dan telefonla aradı. 4. Gün araç kiralama firması aradı. Aracı öğleden sonra teslim edebileceklerini söyledi. Hastam olduğunu 12.30 a kadar araca ihtiyacım olduğunu belirtip ısrar ettim. Yoksa gün içinde bu hizmetten yararlanamayacağımı söyledim. Tok satıcı gibi davranıp talebimi iptal etti. İkame aracı Yaşadığım bu müşteri memnuniyetsizliği nedeniyle, artık kasko poliçemin yenileme döneminde Axa Sigorta'dan poliçe yapmamayı düşünüyorum. Umarım, ilgili insanlar bu şikayeti okur ve aksiyon alma noktasında gerektiği iradeyi gösterirler.

21 Ocak 2024 17:22

Duster marka aracımın küçük hasarı için 2 Ocakta maıs servisine teslim ettim. Axa Kasko Sigorta eksper Okan ayaz'ı görevlendirmiş. Eksper 4 gün yedek araç onayı vermiş. Onarım süreci uzayıp şikayet edince süre 10 güne çıktı. Aracım teslim edildi. Ancak radyatör arızası eksper tarafında görülmemiş. Sorun giderilmediği için aynı gün aracımı maıs servise tekrar götürdüm. Yedek aracı teslim etmiştim. Kısa süreceği için tekrar yedek araç istemedim. Axa Eksperi Okan ayaz radyatörün Oto King'de onarılmasını istemiş. Tam 7 gün sonra aracım teslim edildi. Ancak bir gün içinde arızanın giderilmediğini üzülerek gördüm. Maıs ve Axa Sigortaya o kadar güvenmiştim ki. Neye üzüleceğimi şaşırdım. Küçük bir onarımın 19 günde giderilemediğine mi? Axa Sigortanın bu kadar süre beni mağdur etmesine mi? Aracımın sürekli sök-tak yapılarak gereksiz yere yıpratılmasına mı? Bir eksperin egosunu tatmin etmesine mi? Axa Sigortanın duyarsızlığına mı? Şimdi memnuniyetsizliğimi ve şikayetimi tekrar belirtiyorum.

08 Ocak 2024 08:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. E. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

10 Ocak 2024 19:12

Sitenize yansıyan başvuru Axa Asistans ile paylaşılmış olup, sigortalımızın araç süresi uzatılmıştır. Asistans birimimiz teslim edilen ikame aracın sigortalımız tarafından kullanımının devam ettiğini bildirmiştir . Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

İnanç sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 14:02

26 Şubat 2025 15:18
İkame Araç Talebinde Yaşanan Sorunlar
İkame Araç Talebinde Yaşanan Sorunlar
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Kasko Tamir Süresi

01 Temmuz 2023 13:42
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İkame Araç Mağduriyeti ve Yetersiz Hizmet

04 Ekim 2024 13:48