Doğancan sonuçtan hiç memnun değil

Her Zaman Ki Avis Müşteri Çözümsüzlüğü

26 Mart 2024 14:40

Şirketimiz uzun yıllardır Avis filosundan hizmet almaktadır. Geçen sene aralık ayında kiralık araçlarımızdan on tanesine kışlık lastik takıldı ve bu kışlık lastiklerin saklama hakkımız olduğu söylendiği için lastiklerimizi değişim yaptırdığımız bayide bıraktık.
Bu sene aynı yerde lastik değişimi yapmak istediğimizde Avis firması bize lastikleri oradan alıp yetkili servise götürmemizi, yetkili serviste değiştirmemizi dayatıyor. İzmir'in iki farklı ucundaki noktalardan bahsediyoruz. Söz konusu on takım lastik, on farklı araç için gereksiz zaman ve nakit kaybına yol açıyor. İki gündür konuyla ilgili çözüm yolu aramaya çalışıyorum ancak hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.
İstediğim tek şey, lastiklerin bulunduğu bayide lastikleri değiştirip çıkan lastiklerimi kendim saklamak. Sonuçta lastik değişim işlemi yapılacağı için ödenecek para her iki tarafa da ödenecek. Avis'in hasar beyan limitlerinden, iade süreçlerindeki rücu faturalarında bu şekilde müşteriye yaptıkları dayatmalardan fazlasıyla bıktım. Müşteri olan biz değilmişiz gibi davranılıyor. Sorun yaşandığında sözleşmede böyle yazıyorlar.

26 Mart 2024 15:56 (Şikayetten 1 saat sonra)
28 Mart 2024 00:40

Telesekretere bağlandık yine, çözümle ilgili bir gelişme yok teşekkürler.

Engin

29 Temmuz 2024 23:08

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi

Orhan
17 Ocak 2025 22:00
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
04 Haziran 2024 23:20