29 Temmuz 2024 23:08

Araç kiralama için güvenilir bir firma olarak Avis Araç Kiralama şirketini seçmiştim. 20 Temmuz Cumartesi sabah 8'de Bağdat Caddesi şubesinden Fiat Egea araç kiraladım. Kastamonu'ya doğru yola çıktıktan sonra Çamlıca gişelerini geçtikten sonra lastik uyarısı verdi. Ben de yolumun üzerinde bulunan ilk benzin istasyonuna girdim. Araca hava basmak için. Benzincide bulunan arkadaşla lastiklere baktık. Çok fazla bir şey olmadığını söyledi. Daha sonra ben araç lastik uyarısını sıfırladım. Kastamonu ilçesi olan Abana'ya kadar o şekilde geldim. Aracı orada çok fazla kullanmadım. Salı günü aracı kullandığımda yine lastik uyarısı verdi. Tekrar lastiklere baktığımda 2 lastik biraz inikti. Hafta sonu yola çıkacağım için lastikçiye gittim. Aşağıda resimlerde görüldüğü üzere 4 adet lastik jant kapakları değiştirildiğinde siboplar içeride bırakıldığı görülecektir. Ayrıca ön sağ lastikte 1 adet bijon diş kaptırılmıştı. Ben de bu durumu sizin müşteri hizmetlerinizi arayarak bildirdim. Kendileri fazla yardımcı olmadılar. Araç değişikliği yapılabileceğini belirttiler ama onun için beni arayan arkadaş aracı Kastamonu'dan ya Ankara'ya ya da Samsun'a götürmemi istedi. Ayrıca orada yapılan bu işlem için 400 TL para ödedim. Müşteri hizmetlerinizdeki arkadaşa bu ödeme için fatura alabileceğimi söyledim. Kendisi de bu şekilde işlem yapılamadığını belirtti. Araç için Kastamonu Gözde Otomotive gideceğimi söyledi. Daha sonra operasyon merkezinden bir bayan ile görüştüm. Aynı durumu kendisine anlattım. O da operasyon şefi ile görüşüp bana döneceğini söyledi. (Bugüne kadar kimse bana dönüş yapmadı). Cumartesi Gözde Otomotive gittim. Kendileri araç lastik yapmadıklarını söyledi. Daha sonra yine oraya yakın bir lastikçide lastikte vida olduğunu anlaşılıp aracın lastiğini tamir ettirdim. Sağ salim İstanbul'a vardım. Bu araçla bu dikkatsiz bir olay pahalıya mal olabilirdi. (Arabayı Pazar günü sabah 8'de teslim ettiğim arkadaş fatura olsaydı bu ödemeyi hesaptan düşeceğini söyledi). Ayrıca aracı kiralarken Yapı Kredi Worldcard ile 6 taksit yapıldığı halde 1 gün uzatmak için müşteri hizmetlerinizi aradığımda arkadaşınız tek çekim yapmış kredi kartımdan.
Bence önemli olan büyük bir şirket olmaktan ziyade çalışanlarınızı müşterilerinize karşı çözüm odaklı yetiştirmenizi ve eğitmenizi tavsiye ederim.

31 Temmuz 2024 10:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Temmuz 2024 10:27

Merhaba. Tarafıma asla dönüş olmadı bu konuda ne kadar insanları yanıltıcı bir firma olduğunuz belli olmaktadır. Avis'ten araç kiralamanın pişmanlık demek olduğunu tekrar anladım.

Ege sonuçtan hiç memnun değil

Avis'ten Kiralanan Araçta Lastik Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Büyük Mağduriyet

Ege
16 Temmuz 2025 10:38
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Temmuz 2024 12:47
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Batuhan
06 Mayıs 2025 12:28
Can sonuçtan hiç memnun değil

Avis'te Araç Kiralama Deneyimim Kabusa Döndü!

Can
21 Şubat 2025 22:18
Avis'te Araç Kiralama Deneyimim Kabusa Döndü!

Kaan
05 Ocak 2024 07:07