Avis Araç Kiralama Mağduriyeti

Avis Araç Kiralama Mağduriyeti
Tolgahan
25 Aralık 2023 21:33

22.12.2023 - 25.12.2023 tarihlerinde Çorlu Avis'ten araç kiraladım. Aracı alırken herhangi bir sorun fark etmedim, ancak teslim edeceğim sırada bagaj kapısında çizikler olduğunu fark ettik. Çiziklerin pasta cila ile giderilebilecek türden olduğunu düşündüm, ancak büyük ihtimalle park halindeyken üzerine bir şeyler konulmuş ve çizikler oluşmuş. Avis yetkilileri, çizikler için boyama işlemi gerektiğini ve bunun için bagaj kapısının tamamen boyanacağını, logoların ve yazıların sökülüp yeniden takılacağını belirttiler. Bu işlem için benden 4000 küsur tl masraf talep ettiler ve aracın 5000 TL civarında değer kaybettiğini söylediler. Ödemeyi gerçekleştirdim, fakat Avis'le olan ilişkim burada sona erdi. Farklı kurumsal firmalardan sıkça araç kiralayan biri olarak, bu tür bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. O çiziklerin pasta cila ile kapatılabileceğini ve buna rağmen yüksek bir fatura kesileceğini düşünüyorum. Araca herhangi bir işlem yapılmayacağını ve bu durumun servisle yapılan bir anlaşma sonucu gerçekleştiğini düşünüyorum. Avis ile yaşadığım bu tecrübe benim için hayal kırıklığı oldu.

26 Aralık 2023 19:14 (Şikayetten 21 saat sonra)

Muhammet
18 Aralık 2023 21:59

Oğuzhan
12 Ağustos 2025 15:40

Avis Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi

Orhan
17 Ocak 2025 22:00
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
26 Nisan 2024 19:04