İhlas Aura Cleanmax: Ağır, Kullanışsız Ve Müşteri Hizmetlerinde Eksiklik

01 Kasım 2024 15:14

Yaklaşık 3 ay önce İhlas Aura Cleanmax süpürge aldık, aldırana kadar evimize koşa koşa gelip bize binbir türlü şirinlikler yapıp alana kadar evimizden gitmediler. Süpürgeyi aldık. Yaklaşık 3 ay sonrasına koltuk halı yıkaması için çalışan göndereceklerini söylediler. 1 aydır çalışanım gelmesi için arıyoruz sürekli oyalıyorlar. Ayrıca makine çok ağır kullanışsız. Öyle Instagram'da övüldüğü kadar hele de 50 bin tl yi hak edecek bir alet değil.
Ayrıca satış yapmaya gelen 3 ayaklı çalışan Kadın olarak beni dikkate almadı, evde erkek yok mu dedi? Makineyi anlatırken sanki evi eşim süpürüyormuş gibi sürekli ona anlattı. 3 ayaklı çalışanlarınıza biraz medeniyet öğretin

04 Kasım 2024 09:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ahmet sonuçtan çok memnun

İade Edilen Süpürgenin Ücret İadesi 7 Gündür Yapılmadı, Muhatap Bulunamıyor

28 Temmuz 2025 20:38
"Buraya şikayetimi yazdıktan sonra İhlas Pazarlama İstanbul Merkezinden arandım, sonrasında Ankara'dan arandım, satışı yapan Miraç Bey'le sürekli konuştuk. Miraç Bey, adıma düzenlenen senedi yırtarken görüntülü aradı. Ankara'daki ofislerine bizzat gidip oradakilerle konuştum. Bana yardımcı oldular, durumu açıkladılar, para iade işleminin başladığını ve 2 güne paramın yatacağını söylediler. Söyledikleri gibi oldu, para iadesi hesabıma yattı. Eşimin, kredi kartından yapılan işlemi şüpheli işlem olarak bankaya bildirmesi, inceleme gerektirdiği için para iade sürecini uzatmış. Evimize iki kişi gelmiş, bir makine vermişler, bize senet kopyasından başka verdikleri bir belge yok. Sonrasında ürünü bizden almışlar, buna dair bir belge vermemişler. Yani elimizde makine yok, para da çekilmiş olunca bir tedirginlik yaşadık. Miraç Bey sağ olsun, her aradığımızda telefonumuzu açmaya çalıştı, ama iş yoğunluğundan ve aldığı bilgiyi bize aktardığı için belki yeterince tatmin olamadık. O da dediğim gibi sistemin eksik yanlarından biri. Neyse ki kurumsal bir firma olduğu için sorunumuz sonunda çözüme kavuştu. Yine de İhlas Pazarlama'nın müşterilere daha güven verebilmesi için iyileştirmesi gereken hususlar var. Bunu görüştüğüm tüm kişilere söyledim. Şu dersi almış olduk, biz bu satış yöntemine alışkın değiliz. Bir ürüne mi ihtiyacım var giderim neredeyse, oradan bakarım, alırım."
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Bakım Sonrası Motor Arızası Ve Kötü Hizmet

26 Ekim 2024 00:15
Eslem sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 16:20
Aura Cleanmax Hayal Kırıklığına Uğratan Temizlik Deneyimi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 17:47

Satış Sonrası Destek Eksikliği Ve Sözlerin Yerine Getirilmemesi