Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Bakım Sonrası Motor Arızası Ve Kötü Hizmet

26 Ekim 2024 00:15

İhlas Aura Cleanmax Rose robot süpürgeyi 2020 yılında aldık, süpürgeyi sorunsuz 3 sene kullandık. 4. Sene içindeyken bakım için evimize bir görevli geldi. Geldiğinde bize yıkamayı göstermesini talep ettik ve denediğinde yıkamanın çalışmadığını fark etti. Bizi servise yönlendirdi. Robot süpürgemizi servise gönderdik, servisten bize dönüş yaptıklarında bakım zamanının geldiğini, bakım yaptığımızda yıkamanın çalışacağını söylediler. Aynı zamanda bize motorun daha uzun süre gideceğini, yoksa yanabileceğini ve bize daha çok masraf olacağını söylediler. Biz de bu şekilde olunca bakımı kabul ettik. Bakım 2024 Mart ayında yapıldı, o tarihten 21 Ekim 2024 tarihine kadar 5 defadan fazla kullanılmadı. Süpürge yazın ya da günlük temizlikte kullanılacak bir süpürge değil, daha derin temizliklerde ve kışın kullanılmaya uygun. Evimde ekstra iki tane daha elektrikli süpürge var, derin bir temizlik yapmıyorsam onları tercih ediyorum. 21 Ekim tarihinde temizlik yaparken makineden aniden tuhaf bir ses çıkmaya başladı, İhlas temsilcimizi aradık ve bizi servise yönlendirdi. Servis bize dönüş yaptığında ise motorda çamurlaşma olduğunu, bu yüzden motorun bir yerinde kırılma olduğunu ve motorun yandığını söylediler. Para talep ettiler, ancak gelin görün ki biz motorun ömrü uzasın diye mart ayında motor bakımını yaptırmıştık ve makineyi toplasanız 5 defa kullandık. 3 sene sorunsuz kullandığımız makinemizin bakımdan sonra motoru yandı. Maalesef ilgileri ve müşteri memnuniyeti 0. Ayrıca arayan servis temsilcisinin üslubu suçlayıcı ve kötüydü.

26 Ekim 2024 15:20 (Şikayetten 15 saat sonra)
Birsen
Birsen
28 Ekim 2024 10:30

Buraya yazdığım yazı üzerine arandım, bana buradaki cihazımla ilgilenen servis tarafından gün içinde dönüş yapılacağını söylediler ancak yine hiç şaşırtmadılar, ne dönüş var ne de hatasını kabul eden. Müşteri memnuniyeti gerçekten 0. O kadar para verip rezil oluyorsunuz.

Ferhat
Ferhat

Aynı problemi ben yaşadım fark etmemiş olsaydım benimde motorumda sorun olacaktı içinde parça unutmuşlar makinenin ve bana 2. El kullanılmış ürünleri sıfır diye sattılar

Cansu
Cansu

Birebir aynı şeyleri biz de yaşadık. En kısa sürede şikayetimi oluşturacağım ben de. Makine çalıştığında evde sanki iş makinesi çalışıyor. Sapasağlam süpürgemizi bozup yolladılar üstüne de bir dünya para aldılar.

Sevda
Sevda

Sorununuzu çözdüler mi acaba

Bakım Sonrası Arızalanan Robot Süpürge Ve Tekrarlayan Sorunlar

01 Haziran 2025 22:53

10 Şubat 2024 18:24
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Sağlam Makineye Yüksek Fiyat Çıkaran Yetkili Servis

25 Ağustos 2023 23:39