Önder sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Rayban Güneş Gözlüğünün Kol Vidası Gevşemiş

30 Ekim 2023 20:29

16 Ağustos 2023 tarihinde Atasun Optik'ten aldığım Rayban güneş gözlüğünün kol vidası gevşemişti. Vida sıktırmak için Malatya Park AVM şubesini ziyaret ettim. Ancak vidayı sıkıştırırken gözlüğün camını ve çerçevesini çizdiler ve sdamjg inceleme kodu ile ithalatçı firmaya yollayacaklarını söylediler. Bakalım nasıl bir sonuç oluşacak.

30 Ekim 2023 21:35

Fatura ve gelen mesaj lar

31 Ekim 2023 09:10 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

02 Kasım 2023 17:10

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve işlemleriniz ile ilgili memnuniyet hattımız üzerinden bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

03 Kasım 2023 15:46

Tahmin ettiğim üzere gözlük için hiçbir işlem yapmadan geri göndermişler. Gözümün önünde çizdikler gözlük için hatayı bende bulmuşlar:)

03 Kasım 2023 15:53

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmaktan başka çare yok gibi

05 Kasım 2023 14:35

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

05 Kasım 2023 14:37

Beni arayan soran olmadı hiçbir şekilde bilgide verilmedi.

08 Kasım 2023 20:40
Atasun Optik'ten Aldığım Rayban Güneş Gözlüğünün Kol Vidası Gevşemiş

İlgisiz müşteriyi mağdur eden firma Atasun Optik verdikleri cevap bu

08 Kasım 2023 20:48

Bakım esnasında ürüne zarar verildiği için incelemeye gönderdik, gelen sonuç üretim kaynaklı bir hata yoktur şeklinde oldu. Kesinlikle uzak durmak gerekli bir firma.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 14:40
Atasun Optik Gözlüklerine Garanti Vermiyor
Atasun Optik Gözlüklerine Garanti Vermiyor

11 Temmuz 2024 16:00
Serap sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 10:32
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Rayban Gözlükte Kısa Sürede Kırılma Ve Garanti Mağduriyeti

29 Ağustos 2025 19:50
Mert sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 17:39