Erhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:02

Kızım 1 yaşından beri gözlük kullanmakta ve tüm aile bireyleri olarak gözlük hizmetlerimizi yaklaşık 10-15 yıldır Atasun Optik'ten karşılamaktayız. Sistem üzerinde yaptığımız tüm alışverişleri göreceksiniz. Atasun Optik'ten iki farklı tarihte iki farklı gözlük satın aldık. Her iki gözlük için de turuncu garanti yaptırdık. 19.12.2022 tarihinde kızımın gözlük sapı kırıldığı için inceleme talebinde bulunduk. İnceleme yaklaşık olarak 20 gün sürdü ve gözlüğün ücretsiz değişimine karar verildi. Gözlük markası Iniesta Kids ve olumlu dönüş yapan firmadır.
Yine 20.06.2024 tarihinde kızım 9 yaşına geldiği için daha kaliteli ve sağlam bir marka olduğunu düşündüğüm Ray-Ban Junior'dan yine turuncu garanti dahil bir gözlük satın aldık. İki yıl garantili ve üç ay geçmeden gözlük sapı menteşe kısmından kırıldı. Yine incelemeye gönderdik ve yaklaşık 15 gün sonunda red yanıtı aldık. Kullanıcı hatası, garanti kapsamı dışı dediler. Kızım 8 yıldır aktif gözlük kullanıyor ve gözlük sapının menteşe kısmından kırıldı, bu bizim gözümüzün önünde oldu. Herhangi bir germe kesinlikle yoktur. Anlamakta zorlandığım kısım, aynı firma Atasun Optik'ten alınan iki farklı markanın iki farklı uygulamasıdır. Birinci marka aynı hatta daha kötü kırılmada ücretsiz değişime onay verirken, kaliteli marka gözlük sapının menteşe kısmından kırılmasına ret yanıtı vermiştir. Yıllardır güneş ve optik gözlüklerimi hep Atasun'dan aldım ve en son yine bundan 10 gün önce kendime yeni bir optik gözlük aldım. Atasun ya da bağlı bulunduğu firmalar tarafından her iki işlem için uygulanan çifte standardı kınıyorum. Konuyu ve gözlüğün kırık halini Tüketici Hakem Heyeti'ne ileteceğimi beyan ediyorum. Belgeler ektedir. Çifte standart, müşteri memnuniyeti kapsamında büyük bir sorundur ve güven zedelemektedir.

11 Ekim 2024 18:15 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Ekim 2024 16:54

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Ekim 2024 17:28

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım tekrardan sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Erhan
17 Ekim 2024 11:54
Atasun Optik'te Çifte Standart Sorunu

Şikayetime istinaden klasik bir cevap dönüldü yine kullanıcı hatası olarak bir dönüş sağlandı maalesef herhangi bir müşteri memnuniyeti sağlanamadı Bundan sonraki süreci Tüketici Hakem Heyeti ile yöneteceğiz

İlk sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Mağduriyet Ve Yetersiz Çözüm: Atasun Optik Ray-Ban Gözlük Sorunu

19 Mayıs 11:40
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlüklerde Sürekli Çerçeve Soyulması Ve Garanti Sorunu

22 Nisan 14:59

19 Nisan 21:43
Mine sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 15:15