Atasun Optik Turuncu Garanti Şikayeti

10 Temmuz 2024 14:087.139

Merhaba. 2023 Aralık ayında Atasun Optik- Ankara Optimum mağazasından hem yakın hem de uzak numaralı gözlük satın aldım. Bu sırada gözlük camını sigortalatmamı tavsiye ettiler ve her türlü sorunda hatta canınız sıkıldı değiştirmek istediniz yine de camı değiştiriyoruz diye eklediler. Ben de kırılma, çalınma veya kaybolma vs gibi durumlar için mantıklı buldum ve sigortalattım. 21 Haziran 2024 tarihinde almış olduğum eski gözlük kaybolduğundan yeni bir çerçeve satın aldım ve sigorta kapsamında eski camımın aynısının yapılmasını talep ettim. 21 Hazirandan beri ne arayan var ne soran. 7 Temmuz 2024 de mağazaya giderek durumu sorduğumda gözlüğün kendilerinde olduğunu eski gözlük camlarını getirirsem alabileceğimi söylediler. Ben kaybolan gözlüğün camını nereden bulabilirim acaba? Madem böyle bir talebiniz var 2. Çerçeveyi satarken neden talep etmediniz? Eski camı getir diye bir sigorta mı olur? İlgili gözlüğü teslim etmeyecekseniz siparişimi iptal edip paramın iadesini sağlayın. Bu şekilde bir yaklaşım sergileyen firma ile çalışmak istemiyorum.

10 Temmuz 2024 15:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Temmuz 2024 13:55

Merhaba “Atasun Optik müşteri ilişkileri”. En kısa süre için bir tanımınız var mı? Basit bir inceleme için 24 saat yeterlidir sanırım? Dönüşlerinizi rica ediyorum.

12 Temmuz 2024 14:35

Acil olarak sorunumun çözümünü bekliyorum. Ya gözlüğü teslim edin ya da siparişi iptal edip paramın iadesini yapın.

17 Temmuz 2024 17:27

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Temmuz 2024 18:12

Eski gözlüğümü kaybetmemem gerekiyormuş. Kaybettiğim için sigorta işe yaramıyor. Yeni çerçeve istemiyorum satışı iptal edip paramı verin dediğimde kredi kartı slipi ile yeniden mağazaya gitmem gerektiğini belirtiyorlar. Slipinizi iyi saklayın Atasun Optik faturayı da kabul etmiyor slip saklamanız lazımmış. Gözlüğü vermem diyorsunuz ok kabul, paramı verin dediğimde tekrar mağazaya gel. Siz buna müşteri memnuniyeti ve çözüm mü diyorsunuz? Bankamdan chargeback talep edeceğim bu şekilde iadeyi yapın lütfen. Teknoloji çağında ayağınıza müşteri çağırmayın.

Tural
1 Ocak 2024 18:264.269

"Sorunum çözüldü."

Atasun Optik İlk Sipariş Ve Satış Sonrası Memnuniyetsizlik

Atasun Optik Çerçevenizi Kırarız Telafi Etmeyiz!

Ali
29 Temmuz 2024 14:283.826

Atasun Optik Çerçevenizi Kırarız Telafi Etmeyiz! 08. Temmuz. 2024 tarihinde Atasun Optik Ankara Bakanlıklar Cadde şubes...

1 Destek1 Yorum

Atasun Optik Garanti Sürecindeki Mağduriyet

Ufuk
16 Aralık 2023 22:527.534

Şubat 2023 tarihinde Atasun Optik'ten kendi markaları olan gözlük ve buna uygun dereceli cam satın aldım. 9 ay gibi kısa...

1 Destek

Atasun Optik Garantiye Gönderilen Cihazı Bekleme Süresi

Emir
3 Temmuz 2024 12:352.696

Atasun Optik'ten aldığım gözlük, menteşeden kırıldı. Satın aldığım kale Center mağazasına götürdüm. Gözlüğüm numaralı ol...

Tümünü Gör
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun Optik GözlükKalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun Optik Hüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun Optik OrijinalCam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun Optik NumaralıGözlük Hüsranı!

Esra
Atasun Optik Görüş Sağlamayan Camlarını İade Almıyor!

Atasun Optik GörüşSağlamayan Camlarını İade Almıyor!

Binnur
Atasun Optik Vadi Şubesinden Şikayetçiyim!

Atasun Optik VadiŞubesinden Şikayetçiyim!

Tamer

Öne ÇıkanKonular