Gökhan
11 Şubat 2024 15:575.706

Maltepe Hilltown AVM Atasun Optik şubesinden 3 gözlüğüme Seiko cam siparişi verdim. Siparişin toplam tutarı 12.000 TL. Bu 3 siparişten 1.'sini 7 Şubat 2024 tarihinde teslim aldım.

Teslim aldıktan sonra gözlüğe alışamamam ve bilgisayarda çalışırken zaman zaman oval-çukur görme gibi şikayetlerimden ötürü gözlüğü şubeye geri götürdüm, odakların yanlış olmasından şüpheleniyordum. Bu durum bana teslim edilen Seiko camlar hakkındaki tek şikayetim değildi, aynı zamanda camların üzerinde hiçbir şekilde çıkmayan ve yeni camda olmaması gereken izler/lekeler mevcuttu.

Şimdi sırasıyla Maltepe Hilltown şubesinin şikayetlerime verdiği cevapları ve ardından yaşadıklarımı aktarıyorum.

1- Öncelikle camdaki lekeler için "biz göremiyoruz, mendille silelim geçer onlar" diyerek durumu detaylı inceleme gereği bile duymadılar.

2- Oval-çukur görme durumuna da odakları kesinlikle doğru aldıklarını, hatta tekrar ölçtüklerinde bir sıkıntı olmadığını söylediler, gerekirse gözlüğü doktoruma götürüp kontrol ettirebilirmişim.

İş günü iki şikayet ile şubeye gelmişim, şubede herhangi bir yoğunluk yok, beni basit cevaplarla uğurladılar. Bunun üzerine aynı gün önce doktoruma gidip gözlüğümü gösterdim. Kendisi odakların yanlış olduğunu, aradaki farkın kabul edilemez ve hata payından yüksek olduğunu söyledi.

Bununla yetinmeyip başka bir Atasun şubesine gittim ve gözlüğün odaklarını ölçmelerini istedim. Kendilerine gözlüğü Atasun'da yaptırdığımı söylemedim. Yeni gittiğim şubedeki çalışan: "bu gözlüğün odakları yanlış alınmış, hem de kabul edilebilir bir fark değil" dedi. Kendisine bu şikayete eklediğim fotoğrafları da gösterdiğimde camların ya fabrikadan hatalı geldiğini, ya da montaj sırasında üstüne bir şey sıçradığını söyledi.

Hazır bu olay günümü yemişken, 4 optikçiye daha bu camları gösterdim. 4 optikçiye de camları nerede yaptırdığımı söylemedim. 4'ü de odakların hatalı olduğunu ve aynı zamanda yeni bir camın bu şekilde gözükmemesi gerektiğini, üretim ya da montaj hatası olduğunu dile getirdi.

5 optik dükkanının görüşünü ve doktor yorumuyla Maltepe Hilltown Atasun'a geri döndüm. Bu sefer başka bir çalışan benimle ilgilendi, kendisi daha anlayışlıydı ve incelenmesi için gözlüğümü benden aldı. Şu an bu incelemenin sonucunu bekliyorum ama liste fiyatı 5.000 TL olan bir cam alışverişi sonrası karşılaştığım bu durum ve tavırlar canımı sıktı. Açıkçası bu şubenin sorunumu çözeceğine olan güvenim de kırıldı. Umarım gerekenin yapılması konusunda bana yardımcı olursunuz.

11 Şubat 2024 15:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

12 Şubat 2024 12:27

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Atasun Optik Yanlış Bilgilendirmesi... Gözlüklerim Belirtilen...

Erem
26 Eylül 2024 18:211.159

"Çok teşekkür ederim arayıp ilgilendikleri için."

Atasun Optik Yanlış Bilgilendirmesi... Gözlüklerim Belirtilen...

Şadi
1 Eylül 2023 23:237.165

14 Temmuz 2023'te Atasun Optik'ten numaralı gözlük aldım. Seiko marka lenslere 5 bin lira ödedim. Yurt dışında üretilip ...

1 Destek

Atasun Optik Değişimde Yapılan Haksızlık

Derya
20 Mart 2024 23:3019.376

"Müşteri temsilcisi hafize hanim, Natilus mağaza müdürü çağrı bey ve Fatih beye teşekkür ederiz."

Atasun Optik'te Müşteri Memnuniyeti Sorunu

Murat
25 Mart 2025 15:266.199

Atasun firmasından Seiko marka gözlük camı aldım. İlk üründe numaraları yanlış yapmışlar, ürün geri gitti ve ikinci kez ...

2 Destek

Tümünü Gör
Atasun Optik 2 Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Atasun Optik 2 Kez"Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Cüneyt
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun Optik GözlükKalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun Optik Hüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun Optik OrijinalCam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun Optik NumaralıGözlük Hüsranı!

Esra
Atasun Optik Görüş Sağlamayan Camlarını İade Almıyor!

Atasun Optik GörüşSağlamayan Camlarını İade Almıyor!

Binnur

Öne ÇıkanKonular