Atasun Optik İmitasyon Mu Satıyor?

15 Kasım 2024 14:21
Uğur
Uğur
14 Kasım 2024 11:07

Üründe deformasyonlar oluştu ürünün çakma olduğunu yani imitasyon olduğunu düşünüyoruz Atasun gibi bir firmada imitasyon ürünü satılıyorsa eğer bu çok çirkin bir durum çünkü ürünün markası Oakley oldukça iyi kalitede bilinen bir gözlük böyle bir deformasyon olmaması gerekiyor

15 Kasım 2024 15:10 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

15 Kasım 2024 17:41

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

03 Mayıs 2025 17:40
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Güneş Gözlüğü Müşteri Hatası Olarak Değerlendirildi, İade Talebi Reddedildi

16 Ocak 15:46

22 Temmuz 2025 17:57
Rayban Gözlükte Kısa Sürede Oluşan Lekeler Ve Atasun Optik'in İlgisizliği Güvenimi Sarstı

09 Haziran 2025 22:34