21 Ağustos 2023 18:40504

Bugün Atasun'a gözlüğümü götürdüm misinası kopmuştu. Şimdi gözlüğü aldım, orada incelememiştim. Şu an taktım ve gözlüğün camı oturmamış, bile oynuyor. O kadar kötü ki görmelisiniz. Bu nasıl bir işçiliktir? O kadar para verip aldığımız gözlük bir tekniker tarafından nasıl bu kadar kontrolsüz yapılır? Allah aşkına kesinlikle çok kötü! Yarın götüreceğim ama çok ayıp edildi. Bana yaptık diye verdikleri gözlüğe bakar mısınız? Ben 3 numarayım, gözlüksüz zaten duramıyorum. Umarım bu mesajı Atasun'a yetkilisi görür ve kimleri çalıştırdıklarını anlarlar.

21 Ağustos 2023 19:00 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

24 Ağustos 2023 13:38

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükler Hayal Kırıklığı Yarattı

14 Ocak 2025 02:093.358

"Çerkezköy Atasun Optik'de ki Bülent beye çok teşekkürler. Gerçekten işini bilen ve işinde iyi olan birisi."

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Sürekli Sorun Ve Yetersiz Hizmet

12 Mayıs 2025 11:05829

Atasun Optik tam bir fiyasko. Numaralı gözlük aldım ve iyi de para ödedim. Gözlüğümle ilgili sorun için dört kez Atasun'...

Atasun Optik'te Bitmeyen Gözlük Çilesi

26 Kasım 2024 16:223.978

10.09.2024 tarihinde tavsiye üzerine Malatya AVM'de bulunan Atasun Optik'e gittim. Bir güneş gözlüğü ve bir normal gözlü...

Atasun Optik'te Bitmeyen Gözlük Çilesi
1 Destek

Atasun Optik Kusurlu Mercek Üretimi Ve Tuhaf Müşteri Temsilcisi

14 Nisan 2024 00:093.698

"Nazik tavırları ve çözüm odaklı yaklaşımı nedeniyle h. Hanim a teşekkür ederim. Yaşadığım sorun hakkında geri bildirim almak ve siparişim hakkında bilgi vermek için bugün bana ulaştılar. Yine yaşadığım olumsuz durum için de üzüntülerini belirttiler. Gözlükte bulunan hatalı parçanın değişeceğini söylediler. Umarım siparişimi bu süreçte sorunsuz şekilde alırım ve kullanmaya başlayabilirim. Tekrar teşekkürler"

Yanlış Numara Ve Kırık Camla Gelen Gözlük Sorunu

21 Ocak 2025 04:271.837

15 gün önce Atasun'dan numaralı gözlük aldık. Yapımı 10 günden fazla sürdü, geldiğinde gözlük bize ait değilmiş gibiydi;...

Yanlış Numara Ve Kırık Camla Gelen Gözlük Sorunu

Tümünü Gör
Atasun Optik Elysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Atasun OptikElysium Şubesi Rayban Gözlük Kabı 2 Ay İçerisinde Yırtıldı

Havva
Atasun Optik 2 Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Atasun Optik 2Kez "Yenilendi" Denilen Ürün Aynı Kusurla Teslim Edildi

Cüneyt
Atasun Optik Gözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Atasun OptikGözlük Kalitesiz Olduğu İçin Kırıldı Bir Kez Bile Kullanmadan Bu Halde

Arif
Atasun Optik Hüsranı!

Atasun OptikHüsranı!

Hamit
Atasun Optik Orijinal Cam Gözlüğü

Atasun OptikOrijinal Cam Gözlüğü

Arif
Atasun Optik Numaralı Gözlük Hüsranı!

Atasun OptikNumaralı Gözlük Hüsranı!

Esra

Öne ÇıkanKonular