Atasun Optik Gözlük Çerçevesi Lehim Yerinden Kırıldı

Atasun Optik Gözlük Çerçevesi Lehim Yerinden Kırıldı
21 Haziran 2023 19:43

Atasun Optik Afyonpark AVM. Mağazasından oğluma Hugo Boss marka numaralı gözlük aldım. Garanti süresi dolmadan kulak ayarını düzelttirmek için gittik. Elleriyle çerçeveyi düzeltti. Düzeltirken görevli " biz düzeltelim, kırılma olursa burada olsun. Hiç olmazsa garantiye göndeririz" dedikten 3 gün sonra burun kısmına oturan lehim yerinden kırıldı. Garanti kapsamında olduğu için tamire gönderdik. Yaklaşık 5 hafta sonra mağazaya uğradığımızda bize bir çıktı verdiler. "Gövde darbeye veya çarpmaya maruz kalmış" kutucuğu işaretlenmiş. Afyon da başka optikçilere gösterdiğimiz de bize "çerçeve kırık değil. Lehim yerinden atmış" denildi. Afyon mağazası ile tekrar görüştüğümüz de "isterseniz tekrar gönderelim, ama değişen bir şey olmaz" dendi. 1 ay içinde Yeni çerçeve alırsanız %40 indirim sağlayacaklarını söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda sistemler iyileştirme sağlanıyor diyerek ilgilenmediler. Mağduriyetimiz giderilmedi. Aile olarak lens ve gözlük ihtiyaçlarımızı Atasun Optik Afyonpark mağazasından sürekli yapıyorduk. Artık yapmayacağız. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne de gerekli başvuruyu yapacağım. Bunları başkalarının da bizim gibi mağdur olmaması için yazdım. Firma sattığı ve 2 yıl garanti verdiği malın arkasında durmadı. Herkese iyi günler dilerim.

22 Haziran 2023 09:10 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

23 Haziran 2023 14:20

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Büşra sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2023 12:36
"Sorunum çok kısa sürede çözüldü teşekkürler."
Mirhan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Gözlük Çerçevesi Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Nisan 2025 14:07

15 Ekim 2023 22:30
Atasun Optik Vatandaş Neden Mağdur Ediliyor.
Atasun Optik Vatandaş Neden Mağdur Ediliyor.
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Hugo Boss Marka Güneş Gözlüğü

27 Mayıs 2023 16:38