31 Mayıs 2023 22:21

Atasun firmasından aldığım numaralı gözlük camlarında inceltme işlemine bağlı olduğunu düşündüğüm deformasyon oluştu. İlgili deformasyon Altunizade Capitol AVM şube çalışanı tarafından kırılma olarak kabul edilerek garanti kapsamına girmeyeceğini gözlük satın alındığında ek sigorta da yapılmadığı için ürünle ilgili mağduriyetimizin giderilemeyeceğini iletti. Gözlük alınırken sigorta ile ilgili bilgi verilmediğini iletmemize rağmen iletilmiştir yaptırmamışsınızdır denmiştir.

Yıllardır birçok farklı marka cam ve gözlük kullanmama rağmen bugüne kadar bu tarz camın alt kenarlarından yarım çerçeve camın misina geçirilen tarafından yüzey tarafından camlarda kısmı küçük kaplamaların atması ile ilk defa karşılaşıyorum ve kullanıcı hatası deniyor. Her iki camda da senkronize bir aşınma söz konusu. Zararın telafisini istiyorum.

Cam numaralarının yüksek olması nedeniyle %70 inceltme yapılmıştı. Defaaten ailemle birlikte Atasun'dan gözlük almamıza rağmen tarafımıza camlarla ilgili detaylı bir inceleme teklifi bile yapılmamış olması kurumsallık anlamında bizi gerçekten şaşırttı.

01 Haziran 2023 09:09 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

01 Haziran 2023 15:53

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

02 Temmuz 2023 17:14

Atasun Firması Altunizade Capitol AVM şube sorumlusu Ayşegül Hanım kısa sürede dönüş sağlayarak mağazaya davet etmiş şikayetimize konu ürün tekrar incelenmiş ve kullanıcı hatası olmadığı ile ilgili görüşleri neticesinde gözlük camlarımız yenilenmiştir. Kısa sürede dönüş yaparak konuyu hassasiyetle ele alarak çözüme kavuşturan Ayşegül Hanıma Atasun firması nezdinde teşekkürlerimizi buradan da iletiyoruz. Kurumsallık adına göstermiş oldukları yaklaşımlarının devamını diliyoruz

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sigortalı Gözlükte Kırılma Sonrası İlgisiz Hizmet Ve Çözüm Sunulmaması

04 Kasım 2025 01:17

Atasun Optik'te Yanlış Anlaşılma Ve Mağduriyet!

09 Aralık 2024 04:08

Atasun Garanti Kapsamındaki Ürünü Kullanıcı Hatası Diye Geri Çeviriyor

Selahattin
28 Haziran 2024 18:17
Aliekber sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Aynı Gözlük Camına Kısa Sürede İki Kat Fiyat Farkı Şaşkınlığı!

04 Ağustos 2025 16:50