Atasun Garanti Kapsamındaki Ürünü Kullanıcı Hatası Diye Geri Çeviriyor

Selahattin
28 Haziran 2024 18:17

Yaklaşık 1 yıl önce Atasun Optik Denizli Teras Park mağazasından bir adet numaralı gözlük aldım. Birkaç ay sonra sol camda kırık ya da çatlak değil de pul şeklinde bir hasar oluştu. Gözlüğü hiç düşürmediğim ya da bir yere çarpmadığım için camın üretimiyle ilgili bir kusur olabileceğini düşünerek aynı Atasun mağazasına giderek sorunumu anlattım. Mağaza görevlisi durumun kullanıcı hatasından kaynaklandığını, hiçbir şekilde garanti kapsamında olmadığını söyledi. Cevap bizi tatmin etmediği için bir başka gün Forum Çamlık mağazasına da danıştım, benzer bir yanıt aldım ve artık üzerinde durmayarak konuyu kapattım. Ancak birkaç ay daha geçtikten sonra gözlüğün sağ camında da sol cama simetrik pul şeklinde hasar oluştuğunu fark ettim. Yine gözlüğü düşürmediğimden de emin olarak Atasun Optik mağazasına gittim. Görevli yine kullanıcı hatası olduğunu, garanti kapsamında olmadığını, bu tip yarım çerçeveli gözlüklerde bu hasara sık rastlanıldığını söyledi. Ben emekliyim sık sık gözlük değiştirmem mümkün değil. Bugün tekrar konuşmak için Teras Park mağazasına gittim. Görevli bana incelemeye gönderebileceğini, kullanıcı hatası olup olmadığına kendisinin karar vermesinin mümkün olmadığını, inceleme sonucunu beklemek gerektiğini söyledi ve gözlük incelemeye gönderildi. Aynı gözlüğün iki camında simetrik pul şeklinde dökülmeye neden olabilecek bir kullanım hatası yaptığımı düşünmüyorum. Aylardır, gözlüğümü incelemeye göndermeyi teklif etmeyen mağaza görevlilerinden tereddütsüz kullanıcı hatası cevabı aldığım için kırık camlı gözlük kullanmak zorunda kaldım. Şimdi de inceleme sürecinde gözlüksüz çok zorlanıyorum. Atasun Optik'ten yıllardır alışveriş yaparız ve kullanıcı dostu olduğunu düşünürdüm. Bu baştan savmacı tavır doğru değil. Mağduriyetimin telafi edilmesini, üretimden sorunlu olduğunu düşündüğüm camlarımın garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum.

28 Haziran 2024 18:37 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

01 Temmuz 2024 14:52

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:40
Garanti Süresindeki Tutarsızlık Ve Müşteri Yanıltılması
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 13:32

12 Aralık 2024 20:00
Garanti Kapsamında Olmayan Çatlayan Gözlük Camı
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ücretsiz Cam Değişimi Sonrası Camda Kırık ve İlgisiz Mağaza Yaklaşımı

24 Haziran 2025 22:35
Salih sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2024 14:02
"Sayın ilgili; Konu, Şikayetvar platformuna taşındıktan sonraki ilginiz ve anlayışlı yaklaşımınız için teşekkür ederim."
Atasun Optik_Sorunlu Ürün Hakkında
Atasun Optik_Sorunlu Ürün Hakkında