Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ayıplı Ürün Satması

06 Ocak 2024 10:35

Atasun Optik'ten aldığım Tommy Hilfiger markalı gözlüğün sap kısmı sürekli gevşiyor. Aldığım günden bu yana sap kısmı kendiliğinden düşüyor. Garantiye gönderdim, ancak normal olduğunu belirterek geri gönderdiler. Her hafta gidip vidalarını sıkılaştırmak zorunda kalıyorum. Atasun Optik, ayıplı ürün satıyor ya da Tommy Hilfiger markası hata kabul etmiyor ve değişim yapmıyor.

06 Ocak 2024 17:59

Atasun Optik'ten aldığım gözlüğün sap kısmı sürekli düşüyor. İlk ürünü satarken ayar yapıp sıkılaştırıp sattılar sonrasında hep sıkma işlemi yaptılar sonrasında ayıplı ürün kabul edilmiyor. Mağaza personelinin hatalı yönlendirmesi sonucu bozuk ürünle kaldım. Uzak durulması gereken bir firma.

06 Ocak 2024 10:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

06 Ocak 2024 17:42

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Yusuf
Yusuf
06 Ocak 2024 17:53

Hiçbir çözüme kavuşturulmadı Atasun Optik uzak durulması gereken bir firma. Mağaza personelinin hatalı yönlendirmesi sonucu bozuk ürünle kaldım

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Gözlük Sapı Üretim Hatası Nedeniyle Kayboldu, Destek Alamadım

30 Ekim 2025 14:20
Kader sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 17:18
Bahri sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 21:53
Atasun Optik Garanti Kapsamı Problemi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 15:05

02 Temmuz 2024 21:23