Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Metromall'de Hayal Kırıklığı: İzinsiz Kart Çekimi Ve İlgisiz Hizmet

Ayşegül
22 Eylül 2024 13:38

Ankara ziyaretimde Ankara Metromall Atasun şubesinden lens kampanyasına katılmak gibi bir gaflette bulundum. Kartımı kaydederek katılmam halinde aynı fiyat üzerinden 3 kere lens alabileceğimi 4. Nün de hediye olacağını söylediler. Ankara'da oturmadığımı belirttim. Sorun olmayacağını yollayabileceklerini belirttiler. Karttan çekim yaparken iznim alınacak mı dedim evet dediler. Buna rağmen iznim olmadan Haziran
ayında çekmeleri gereken parayı 13 Mayıs ta karttan zamanından önce çekim yaptılar. Aslında izinsiz kartımdan çekim yapılması bir suç şikayet edebilirdim ama marka ile Sakarya 'da sorun yaşamadığım için hoş gördüm. Beni mağazada konuya yabancı bir personel ile muhatap ettiler ki doğal olarak konuyu anlayamadığı için 2 -3 kere görüştük. Her seferinde mağaza müdürüne sorayım diyerek tel. İ kapattı. Tekrar aradı. Mağaza müdürü benimle muhatap bile olmadı 3. Lensim için mağazayı aradım. Yine mağaza müdürüne soracağız dediler hala bekliyorum. Sanırım 20 gün oldu. Atasun'dan yıllardır alışveriş yapıyorum ilk defa bu kadar kayıtsız bir mağaza ile muhatap oldum. Yakışmadı

23 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

25 Eylül 2024 13:59

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül
30 Ocak 2025 17:16
"Mağaza yetkilisi tarafından arandım. Samet bey ilgili ve nezaketli bir yaklaşımla hemen gerekli işlemi gerçekleştirdi. Daha sonra genel merkezde arayıp özürlerin iletti ve açıklama yaptı. Teşekkürler"
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 22:35

17 Eylül 2024 14:25
Berk sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 17:31
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 03:55