Yaren sonuçtan çok memnun

Denizli Forum Çamlık Atasay

29 Mart 2024 21:19
Yaren'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözümü için teşekkür ederim”

Denizli Forum Çamlık Atasay mağazasından Eylül ayında pırlanta bir yüzük satın aldım. Ancak yüzüğü toplamda üç ya da en fazla beş kez özel günlerde taktım. Aynı yerden defalarca taşı düştü ve mağazaya gittiğimde taşın tamir edilebileceği belirtildi. Tamir edildi ancak bir doğum günü kutlamasında yaklaşık 1,5 saat yüzüğü taktığımda ve yine aynı yerden taş düştü. 1 Şubat 2024'te tekrar Denizli Forum Çamlık Atasay mağazasına giderek durumu anlattım. Bir beyefendi, yüzüğün en geç 30 iş günü içinde tamir edileceğini ve tamir edildikten sonra beni arayacaklarını söyledi. Ancak yaklaşık iki hafta sonra mağazayı aradığımda yüzüğün geldiğini ve alabileceğimi belirttiler. Ben aramasaydım haber verilmeyecekti. Mağazaya gidip yüzüğü teslim almak istediğimde, bir hanımefendi yüzüğün henüz İstanbul'a gitmediğini ve taşın tamir edilmediğini ifade etti. Daha önce bir beyefendiyle konuştuğumu ve yüzüğün tamir edildiği bilgisinin verildiğini, önemli bir randevumu iptal ederek mağazaya geldiğimi anlattım. Sonuç olarak, yüzüğü teslim eden beyefendinin yüzüğü göndermediği ve benim bu yüzük yüzünden defalarca mağdur edildiğim ortadadır. Bu mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini rica ediyorum.

30 Mart 2024 12:42 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

30 Mart 2024 12:44

Merhaba, mağazanızdan artık alışveriş kesinlikle yapmayacağım. Mağazayı arıyorum açanda yok. Benim mağduriyetim nasıl giderilecek? Bir hediye bile vermeniz gerekir. Benimle birlikte 3 müşteri daha kaybetti bu mağaza

01 Nisan 2024 16:17

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

01 Nisan 2024 16:19

Merhaba, tarafıma sizler değil ben kendim arayarak ulaştım. Yoksa ne bir arama ne de bir bilgilendirme Atasay tarafından yapılmadı. Ben en son bugün müşteri hizmetleri hattını arayarak kendim ulaştım. En kısa sürede artık yüzüğümü bu sefer “yapılmış” bir şekilde istiyorum.

01 Nisan 2024 16:29

Mağaza müdürü tarafından iletişime geçildi. Ve problemin hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağının bilgisi verildi.

12 Haziran 2024 14:17

Sorun çözümü için teşekkür ederim

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 22:28

28 Ocak 2024 13:59

Garantili Alyansın Bitmeyen Sorunları Ve İletişimsizlik

07 Aralık 2024 18:39
Garantili Alyansın Bitmeyen Sorunları Ve İletişimsizlik
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2025 23:21
Aldığım Tektaş Yüzüğün Taşı İki Kez Düştü, Çözüm Beklerken Mağdur Oldum
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48