Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Kuyumculuk'ta Cayma Hakkı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Ekim 2024 14:46

Atasay Kuyumculuk İzmir Optimum AVM şubesinden 19.10.2024 tarihinde suyolu set (çanta hediyeli) aldık. İnternet sitesinde 21 gün teslim süresi gözüktüğü için (bu pazar yeğenimin nişanına yetişemeyeceğinden) mağazadan 16.290 TL bedelle kredi kartı ile aldık. Maalesef nişan bozuldu. Hediyesi olan çantasında aldığımız hali ile 22.10.2024 tarihinde satın aldığımız Optimum AVM şubesine gittiğimizde cayma hakkının olmadığını ancak 9.000 TL'ye geri alabileceklerini hiç de kurumsallığa yakışmayan bir tarzda ifade ettiler. Şube yöneticisinin satarken internet sitesinde 16.290 TL olan ürünü kredi kartlarına 3'e bölen kurum kültürünü hiçe sayarak (sitede hata var diyerek) benden kredi kartına tek çekim 17.000 TL talep edip zar zor 16.290 TL almasından; ayrıca yine şube yöneticisinin cayma hakkı bu ürünlerde uygulanmıyor yaklaşımından son derece hoşnutsuz ve şikayetçiyim. 18.10.2024 saat 16.30 civarı kamera ve ses kayıtlarımız lütfen dinlensin. Biz eşimle yeğenimizin nişanı için bu seti aldık. Evde kutusunda aldığımız gibi duruyor. İnternet sitenizde cayma hakkının özel ürünler dışında kullanılabileceği yazıyor. Şubenizle görüşerek yanlışlarından dönmelerini kurumsal firmanızdan talep ediyorum. Saygılarımla.

24 Ekim 2024 14:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

24 Ekim 2024 17:24

Sayın Müşterimiz, Öncelikle Atasay’a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şirket kurallarımız gereği mağazalarımızdan satın alınan ürünlerde iade yapılamamaktadır. Bu nedenle maalesef talebinize olumlu yanıt verilememektedir. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Erkan
Erkan
25 Ekim 2024 13:11

Cayma hakkı hukuksal bir haktir. Şirketinizin benim bilmek zorunda olmadığım mağaza kurallarınızı bana dayatmak yerine bunu uygulaması gerekir. Lütfen gereğini yerine getirin.

Huzeyfe sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 00:35

12 Mayıs 2024 22:22
Melih sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 02:36
Atasay Pırlanta Sertifika Ve Fatura Problemi
Göksenil sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 20:30